• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Tryck gasen i botten på två amerikanska kraftpaket

Upplev kraften i två riktiga fartmonster. Här får du trycka plattan i mattan på världens snabbaste muskelbil Hellcat Redeye och jämföra med en av de mest ikoniska amerikanska superbilarna genom tiderna Mustang Shelby GT 350. En fartfest utan dess like!

  • Kör Dodge Challenger Hellcat Redeye och Ford Mustang Shelby GT350 på ett flygfält
  • Upplev kraften i två av världens snabbaste bilar
  • En erfaren instruktör guidar dig genom upplevelsen

Om upplevelsen:

Under denna körning på flygfältet får ni verkligen testa vad dessa kraftpaket går för, för här finns inga fartbegränsningar.

Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye är det snabbaste muskelbilen i världen. Vi snackar ett vrålåk med 800 hästkrafter och en toppfart på 340 km/h. Under motorn hittar du en mullrande 6.2 liters V8-motor. Just detta exemplar har dessutom utrustats med ett widebody kit som gör bilen hela två meter bred. Dessutom har den en Demon-motor under huven.

Ford Mustang Shelby GT350 är en kraftfull och högvarvig racingbil, som är byggd för att både erövra racingbanan och att njuta av på allmänna vägar. Detta är den snabbaste Mustangen på marknaden, med en topphastighet på 289 km/h. Under huven hittar vi en mullrande V8-motor på 5.2 liter, som varvar närmare 8399 rpm och har ett ljud som gör vem som helst knäsvag. Nu får du chans att testa vad den pärla verkligen går för.

Viktig information Nykterhet och körkort är ett krav.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-oktober

Varaktighet 2 + 2 heat.

Orter Stockholm, Göteborg