Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spara 25%

Helikoptertur

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Östersund, Norrtälje, Funäsdalen


Upplev fantastiska vyer med pirr i magen

Har du drömt om att åka en helikopter? Nu har du möjlighet att åka en helikoptersightseeing över utvalda vackra städer i Sverige. Det blir en garanterad oförglömlig upplevelse oavsett om du bor där själv eller vill se något helt nytt.

 • 15-20 minuters guidad tur över några av Sveriges vackra städer
 • Flyg med en certifierad och erfaren pilot
 • En unik sightseeing med fantastiska utsikter

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i en grupp på tre eller fyra personer.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Stockholm: Året om. Göteborg, Malmö & Helsingborg: Vår-höst på utvalda datum.

Varaktighet Ca 30 minuter, varav 15-20 minuter flygtid.


Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

Helikopterturen startar redan innan man lämnar flygplatsens luftrum. Först får man uppleva några av helikopterns unika egenskaper, som att hovra (stå still i luften) och att förflyttas i olika riktningar. Därefter är det dags att se spektakulära vyer över staden.

I Göteborg avgörs valet av flygtur med hänsyn till vädret, vilket gör att man inte alltid ser Göteborgs stad ifrån ovan, men får istället se exempelvis Skärgårdens storslagna natur. Här erbjuds turerna april-september, främst på helgerna. Under högsäsong finns även möjlighet att flyga på vardagar.

I Helsingborg utgår turerna från Höganäs flygfält och i Malmö utgår turerna från Vellinge, på utvalda datum. Tre personer ryms i helikoptern. Bokar man enbart två platser finns risk att man blir uppdelad i två olika turer. Vill man vara säker på att få flyga tillsammans bör man därför köpa tre platser och då rekommenderar vi Privat Helikoptertur. Här får tre personer max väga 240 kg.

I Stockholm kan ni välja att flyga från antingen Bromma flygplats eller Norrtälje. För att lyfta måste helikoptern ha fyra passagerare. Om den inte är fullsatt, kan det bli aktuellt med ombokning.


Viktig information

Nykterhet är ett krav. Maxvikt 90 kg. Ett sällskap på tre personer får väga max 270 kg tillsammans. I Malmö och Helsingborg måste man köpa 2 platser om man väger över 90 kg, maxvikten för att kunna flyga är 120 kg. I dessa två städer är åldersgränsen för att flyga 3 år, barn under 10 år måste flyga i sällskap med en vuxen.


Det här ingår i ditt postpaket


5 (2 omdömen)

5

Läskigaste och roligaste jag gjort på längeFick en helikopterlektion i present och det var det läskigaste och roligaste jag gjort på länge! Mycket tack vare en ypperlig Michael Stiller som instruktör!

5

Proffsigt och prisvärtÅterkommer gärna men då enbart för att ÅKA helikopter. Svårare att ratta än jag kunde fantisera om

Visa alla


från 1499 1124 kr
Delbetala från 49 kr/mån
Spara 25%
st.

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter
25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.