Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Integritetspolicy

1. Personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver närmare vilken slags information vi samlar in och hur den används.

Upplevelser Andrén AB, 556899-1409, Gesundaplan 59 BV, 167 43 Bromma är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

2. Hantering och användning av personuppgifter.

Era personuppgifter hanteras med modern informationsteknik och används för att fullgöra kundrelationen (leverans, kundservice) och för marknadsföring.

2.1 Order

Följande personuppgifter lagras vid när ni lagt en order: Namn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedag, kön

2.2 Annan användning av webbplatsen

Viss funktionalitet på webbplatsen låter användarna ange personuppgifter(nyhetsbrev, kontaktformulär, osv), i dessa fall lagras uppgifterna du angett.

2.3 Information som samlas in automatiskt

Vid användning av webbplatsen(upplevelse.com) samlar vi automatiskt in allmän information om ditt besök. Denna information är inte av personlig natur utan innehåller exempelvis vilken sorts webbläsare du använder, vilket operativsystem datorn använder eller din IP-adress.

3. Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att skydda dina personuppgifter har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder, vi utför regelbundna säkerhetsrevisioner, fokus ligger på säkerhet i vårt IT-system och tillgången till era personuppgifter är begränsad till relevant personal.

Vi lagrar ingen känslig information såsom betal- eller kreditkortsnummer, köpen hanteras av Klarna Checkout som följer de s k Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Känslig data överförs krypterat via SSL (Secure Socket Layer).

4. Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Enligt personuppgiftslagen (PuL) har ni som kund rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag från oss en gång per år. Ni kan därefter be oss rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter.

Skicka en skriftlig(undertecknad) begäran till:
Upplevelser Andrén AB
Gesundaplan 59 BV
167 43 Bromma

För att skydda våra kunders integritet skickar vi enbart ert registerutdrag till er folkbokföringsadress.

5. Ändringar av integritetspolicy

Upplevelse.com förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy.

Senast uppdaterad: