Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Integritetspolicy

1. Personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Denna policy beskriver närmare vilken slags information vi samlar in och hur den används.

Upplevelser Andrén AB, 556899-1409, Gesundaplan 59 BV, 167 43 Bromma är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

2. Hantering och användning av personuppgifter.

Upplevelse.com vidtar de legala och tekniska säkerhetsåtgärder som krävs för att se till att dina personuppgifter inte manipuleras, går förlorade eller förstörs eller att obehöriga får tillgång till dem. Våra säkerhetsrutiner uppdateras i takt med att tekniken utvecklas och förbättras.

Era personuppgifter hanteras med modern informationsteknik och används för att fullgöra kundrelationen (leverans, kundservice) och för marknadsföring.

2.1 Order

Följande personuppgifter lagras vid en order: Namn, adress, e-post, telefonnummer, födelsedag, kön samt ip-adress. Vi sparar följande information för att kunna hantera din beställning och kunna vara behjälplig vid frågor.

2.2 Annan användning av webbplatsen

Viss funktionalitet på webbplatsen låter användarna ange personuppgifter (nyhetsbrev, kontaktformulär, osv), i dessa fall lagras uppgifterna du angett.

2.3 Information som samlas in automatiskt

Vid användning av webbplatsen (upplevelse.com) samlar vi automatiskt in allmän information om ditt besök. Denna information är inte av personlig natur utan innehåller exempelvis vilken sorts webbläsare eller operativsystem du använder.

2.4 Prenumeration på nyhetsbrev

Är du inte nyhetsbrevsprenumerant så skickar vi inte ut nyhetsbrev till dig. För alla nyhetsbrevsprenumeranter erbjuder vi alltid en möjlighet att avregistrera sig direkt i vårt nyhetsbrev.

2.5 Personuppgiftsbiträdande

Dina uppgifter ges INTE vidare till någon annan som inte är personuppgiftsbiträdande. Exempel på underleverantörer som är personuppgiftsbiträdande:

  • Kundtjänst, som behöver uppgifter för att kunna kommunicera med dig via e-post eller telefon.
  • Distributör som postar ut ordern till dig.
  • Berörd upplevelseleverantör om bokning sker via oss.
  • Betalningslösningen Klarna, för att kunna hantera fakturor och in- och utbetalningar.
  • Biträdande som tillhandahåller marknadsaktiviteter.
  • Polismyndigheten, om det blir så att det uppstått bedrägerier eller andra frågor där det är nödvändigt att uppgifterna skickas till polisen.

3. Hur skyddar vi dina personuppgifter?

För att skydda dina personuppgifter har vi vidtagit flera säkerhetsåtgärder, vi utför regelbundna säkerhetsrevisioner, fokus ligger på säkerhet i vårt IT-system och tillgången till era personuppgifter är begränsad till relevant personal.

Vi lagrar ingen känslig information såsom betal- eller kreditkortsnummer, köpen hanteras av Klarna Checkout som följer de s k Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS). Känslig data överförs krypterat via SSL (Secure Socket Layer).

4. Hur länge lagrar vi kundernas uppgifter?

Vi bevarar dina uppgifter upp till 12 månader efter att din upplevelse är förbrukad.

Är du nyhetsbrevsprenumerant bevaras e-postadressen tills du väljer att avsluta prenumerationen.

5. Tillgång till, uppdatering och korrigering av dina personuppgifter

Enligt dataskyddslagen (GDPR) har ni som kund rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag från oss. Ni kan därefter be oss rätta felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter. Du kan även närsomhelst avsluta din prenumeration och be att alla dina personuppgifter tas bort.

Skicka en skriftlig(undertecknad) begäran till:
Upplevelser Andrén AB
Gesundaplan 59 BV
167 43 Bromma

För att skydda våra kunders integritet skickar vi enbart ert registerutdrag till er folkbokföringsadress.

5. Ändringar av integritetspolicy

Upplevelse.com förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy.

Senast uppdaterad:

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.