• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

En riktig adrenalinupplevelse. Grundläggande principer för ”off road”-körning kombineras med sliriga uppförsbackar där bilen verkligen får demonstrera sin råstyrka. Kraftiga motlut och balansutmaningar... du och jeepen får hantera allt i terrängkörningen!

  • Grundläggande terrängkörningsinstruktioner av en instruktör
  • Övningskörning över statiska hinder
  • Terrängbanekörning där du får sätta dina nyligt förvärvade kunskaper i praktik

Om upplevelsen:

En erfaren instruktör instruerar och lär dig allt du behöver veta – safety first! – innan du spänner fast dig i jeepen och gör dig startklar. Efter ett par inledande övningar, där du får visa att du bemästrar grunderna, är det dags att äntra terrängbanan och alla utmaningar som där väntar. En kuperad hinderbana står framför dig och har som mål att göra din passage så tuff som möjligt. Antar du utmaningen?

Dekorerad med stockar, stenar och naturrep, är banans hinder så lika en autentisk terrängkörningsmiljö som möjligt. Den naturliga backterrängen utnyttjas också till max vilket tar upplevelsen till nya höjder. Samtidigt finns instruktören ständigt vid din sida och bevakar allting som händer. Om du behöver hjälp, finns hen alltid att tillgå.

Om du känner dig redo, kom och se vad du och Jeepen går för!

Viktig information Körkort och nykterhet krävs.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Året runt med reservation för vinterhalvåret då is och snö kan göra banan obrukbar.

Varaktighet Ca 75 - 120 minuter

Orter Stockholm, Malmö, Österlen