Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Black Week

Tomten kommer tidigt i år. Vi har svarta priser på alla upplevelser. Passa på att fynda upplevelser till årets absolut lägsta priser. 25% rabatt på hela sortimentet och utvalda upplevelser med upp till 50% rabatt.

Det finns 15 produkter i kategorin Black Week sorterade efter popularitet. Använd snabbkommando: 4 för att söka efter produkter i alla kategorier.

Hand håller i vårt presentkort

Köp presentkort

Alla orter

från 100 kr

Köp presentkort

styck

Missa inte Black Friday!

Nu börjar vi närma oss årets absolut största köpfest – Black Friday! Den 25 november är det dags och då laddar vi upp med en mängd maffiga deals på våra fantastiska upplevelser. Vi kommer att sänka priset både på våra storsäljare och på de mer exklusiva produkterna. Allt för att ni kunder ska kunna välja och vraka bland upplevelsepresenter att ge bort till er själva eller till familj och vänner i julklapp.

Vad är Black Friday?

Black Friday härstammar från USA och infaller alltid helgen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving. Sedan decennier tillbaka har denna dag varit startskottet för julhandeln och butiker världen över har lockat med stora rabatter och svårslagna erbjudanden. Man vet inte säkert vad namnet Black Friday kommer ifrån, men vissa menar att det helt enkelt handlar om att butikernas röda siffror i ett slag blir svarta.

Black Friday i Sverige

I Sverige är Black Friday ett relativt nytt fenomen, men det är utan tvekan en trend som vuxit explosionsartat de senaste åren. På Upplevelse.com vill vi såklart inte vara sämre, utan ge våra kunder möjlighet att frossa i alla våra spännande upplevelser såsom vinprovningar, spabehandlingar och helikopterturer.

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!