• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Vad har Mark Webber och Michael Schumacher gemensamt? Båda är stjärnor inom Formula One men de delar också kärleken till Gokart där det hela började. Det är lätt att känna dig som en F1-stjärna när du susar fram nära marken och känner g-krafterna suga tag i dig när du bemästrar kurvorna.

  • Känn dig som en riktig F1-stjärna
  • Ha en fartfylld och rolig tävling med dina vänner
  • Kul för alla åldrar

Om upplevelsen:

Sätt dig bakom ratten och känn dig som en riktig racingstjärna för en stund där allt handlar om ha roligt och att ha det med fart. Tekniken känner du snabbt in under första varvet och om fartlekarna får dig att känna dig tävlingssugen kan du passa på att utmana kompisarna för att se vem som får bäst resultat. Gruppen går tillsammans igenom säkerheten och körtekniken på racerbanan. Sedan byter ni om till våra hjälmar och overaller. Vi har även tre typer av kartar med whiplashskydd för ett extra säkert nöje.

Stockholm: 3 x 7 min körning.
Göteborg, Karlskoga & Emmaboda: 2 x 8 min körning.
Malmö: 2 x 10 min körning.
Uppsala: 2 x 16 varv.
Luleå: 2 x 8 min körning.

Gäller för Karlskoga: 16 min körning. För de allra minsta finns Mini-kart med säkerhetsbälte, whiplash- och sidokollisionsskydd. Caroli kartar med motor på 13 hk finns för de vuxna. Du som inte kan eller vill köra själv kan åka med i en dubbelsitsig DUO-kart.

Viktig information Vänner är välkomna att följa upplevelsen från de läktarplatser som finns. Minimilängd 135 cm (Malmö: 140 cm)

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala & Gävle: Året Om. Karlskoga: april-oktober. Luleå: När det är barmark.

Varaktighet Cirka 20 minuter

Orter Stockholm, Malmö, Uppsala, Gävle, Emmaboda