• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Testa toppfarten på en riktig glädjemaskin

Upplev den senaste biltrenden från USA. Polaris Slingshot är en unik glädjemaskin, som är en blandning av bil och motorcykel – men mest påminner den kanske om en batmobile. Njut av den fantastiska frihetskänslan i den öppna cockpiten, samtidigt som du upplever prestanda som i en sportbil. Här får ni testa att trycka gasen i botten under en körning på flygfält.

  • Upplev ett unikt fordon som är en blandning av motorcykel och bil
  • Testa toppfarten under tre heat
  • Den unika designen bidrar till en mycket speciell väghållning

Om upplevelsen:

Ladda för en riktigt exalterande fartupplevelse, där bil och motorcykel möts på mitten och skapar något man inte ens kunnat drömma om. Med sin lättvikts 2.4 liters motor på 175 hästkrafter och med en vikt på endast 780 kg har du accelerationen som hos en sportbil. Slingshoten är lika bred som Lamborghini Aventador och kort som en Mazda Miata, så förvänta dig en väghållning utan dess like när du njuter av den unika körupplevelsen som blivit väldigt populär i USA på senare år.

Njut av den fantastiska frihetskänslan med himmelen rakt ovanför dig i den öppna cockpiten, samtidigt som du gasar på som i en riktig sportbil. En helt unik upplevelse med andra ord.

Upplevelsen börjar med en genomgång av bilen tillsammans med en professionell racinginstruktör. Sedan sjunker ni ned i cockpiten för att sedan njuta av en körupplevelse där du verkligen känner dig som en superstjärna. Ni får testa toppfarten under tre heat på flygfältet.

Viktig information Nykterhet och körkort är krav.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet April – oktober

Varaktighet Cirka 15 min (3 heat på flygfältet)

Orter Stockholm, Göteborg