• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Provkör världens 7 coolaste sportbilar!

Sätt dig bakom ratten på några av världens häftigaste vrålåk. Här hittar du den ultimata upplevelsen för dig som älskar sportbilar. Du får testa körning på allmän väg innan ni trampar gasen i botten på flygfältet.

  • Provkör sju olika sportbilar
  • 10 mils körning på allmän väg och sedan höghastighetstest på flygfält
  • Adrenalinkick utlovas

Om upplevelsen:

Gruppen möts upp i Stockholm och ni får bekanta er med några av världens lyxigaste och coolaste sportbilar. Därefter får ni sätta er bakom ratten på en av bilarna och sedan bege er ut på en tio mils road trip till flygfältet utanför Uppsala. Under resan turas man om att köra samtliga bilar. Ni sitter två och två i varje bil.

Väl framme vid flygfältet blir det energipåfyllning med en välbehövlig fikapaus. Därefter är det dags för de stora höghastighetstesterna, där bilarnas fartresurser verkligen kommer till sin rätt. Samtliga deltagare får göra speedtest en gång med varje bil samt åka med en gång i varje bil.

Slutligen får varje deltagare köra en Porsche på tid genom en snitslad konbana mellan koner, innan det är dags för ytterligare en roadtrip tillbaka till Stockholm.

Sju av dessa bilar kan förekomma under denna upplevelse:
* Ferrari 458 Italia
* Lamborghini Gallardo LP 560-4
* Nissan GT-R
* Porsche 911 Turbo S PDK
* Audi R8
* Aston Martin V8 Vantage S
* Ford Mustang GT
* Porsche Cayman S
* Porsche Boxster S

Viktig information Körkort och nykterhet krävs. Undvik höga klackar samt kläder med spännen och nitar. Eventuell skada belastar arrangörens självrisk och betalas vid skada av kunden. Maximal självrisk 20.000 kronor. Upplevelsen är väderberoende och kan komma att ställas in med kort varsel.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet April-september

Varaktighet Halvdag (5-6 timmar)

Orter Stockholm