• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Tryck gasen i botten på världens snabbaste muskelbil

Drömmer du om hur det känns att pressa fartgränserna och köra ifrån fartmonster som Ferrari och Lamborghini? Då har du hittat rätt i världens snabbaste muskelbil, Dodge Challenger Hellcat Redeye.

  • Testa att maxa över 800 hästkrafter med en toppfart på 340 km/h
  • Upplev en fartkänsla som ingen annan när du kör plattan i mattan på ett flygfält
  • En erfaren instruktör åker med och gör upplevelsen trygg och säker

Om upplevelsen:

När du fräser förbi i vår röda Dodge Challenger Srt Hellcat Redeye är det ingen som kan låta bli att höja på ögonbrynen. Under motorn hittar du en 6.2 Liters V8 som producerar närmare 800 Hästkrafter och nästan 1000 Newton meter. Detta är alltså en av de allra mest kraftfulla serieproducerade bilarna i världen. Just detta exemplar har dessutom utrustats med ett widebody kit som gör bilen hela två meter bred. Dessutom har den en Demon-motor under huven.

Upplevelsen inleds med en noggrann genomgång av säkerheten och allt praktiskt man behöver veta för att maxa muskelbilen. Sedan är det bara att sätta sig bakom ratten, spänna fast säkerhetsbältet, få klartecken från instruktören i passagerarsätet, och köra gasen i botten och testa hur snabbt man vågar köra världens snabbaste bil.

Dodge Challenger Hellcat Redeye finns bara i en begränsad upplaga, och endast en handfull existerar i Sverige. Den har har två olika nycklar; en SVART nyckel som gör att man får ut 500 hästkrafter, och en RÖD nyckel som släpper loss alla 800 Hästkrafter. Det är den röda som man får vrida om här.

Viktig information Nykterhet och körkort är ett krav.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Maj-Oktober

Varaktighet 1 heat på flygfältet, totaltid för upplevelsen cirka 10 min inklusive genomgång.

Orter Stockholm, Göteborg