• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Skapa ett keramiskt konstverk

Vackert målad och designad keramik är underbar att ha, så varför inte skapa egen? Få utlopp för din kreativa sida och skapa personliga designer på några av de föremål du kan välja ur vårt sortiment. Du behöver inga förkunskaper, här handlar det bara om att ha roligt och lära dig något nytt.

  • Släpp fram din kreativa ådra
  • Ett stort antal kvalitativa färger finns tillgängliga
  • En mugg i valfri storlek ingår i priset

Om upplevelsen:

Redan förberedda med förbränd vit keramik är allting fixat och klart för ditt besök. Det enda du behöver göra är att kavla upp ärmarna, välja färger och keramikföremål och börja skapa. Våra material håller hög kvalitet och är anpassade för ändamålet, detta betyder att färgerna är lättanvända och torkar snabbt. Målar du i flera lager skapar du starkare nyanser. Allt du behöver finns lättillgängligt i studion, såsom stämplar, schabloner, penslar och liknande.

För dig som inte känner dig lika djärv kan använda en blyertspenna för att skissa på keramiken först, dessa märken försvinner i ugnen. Känner du ett behov av inspiration kan du titta i några de böcker som finns tillgängliga, de innehåller olika spännande mönster och kan användas som inspirationskälla. När du har avslutat ditt konstverk lämnar du kvar det här, för glasering och bränning, och sedan kan du hämta upp när det är färdigt efter en vecka.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 2 timmar.