• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Det bor en inre Picasso i oss alla, och det finns inget bättre sätt att få fram dina konstnärliga talanger än i en avslappnad miljö tillsammans med andra. Så ta fram penseln och släpp lös din kreativitet! Här gäller konceptet BYOB – Bring Your Own Beverage, så ta med dig den dryck du helst vill skåla i, så bjuds du på ett litet snacks.

  • Måla tillsammans med andra i en grupp ledd av en konstnär
  • Bli guidad steg för steg eller måla fritt
  • Allt material och ett litet tilltugg ingår

Om upplevelsen:

Oavsett om du tidigare bara vågat drömma om att måla eller redan har ett antal penseldrag i bagaget, så kommer du ha en unik tavla att ta med dig hem efter kvällen. En professionell konstnär leder dig och de andra i gruppen steg för steg från första blicken på motivet till ett färdigt konstverk. Alla kan vara med i den här avslappnade och prestigelösa miljön, oavsett erfarenhet. Väck din inre Picasso och gör det i härligt sällskap med många skratt.

Extra roligt blir det att alla har möjlighet att ta med sig sin valfria dryck. Kanske vill man skåla i glögg, champagne eller ett fylligt rödvin. Att dricka själv eller dela med andra. Väl på plats bjuds ni på ett litet snacks.

I Malmö ingår det alkoholfri dryck, och den som vill är välkommen att ta med sig något starkare att skåla med.

Viktig information Förkläde finns att låna men vi rekommenderar att du bär kläder som tål att få färg på sig.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om

Varaktighet 2 timmar

Orter Stockholm, Malmö