• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Färdas lätt och roligt mellan stadens attraktioner samtidigt som du guidas genom de områden vi åker förbi. Båten stannar vid väl utvalda bryggor där du kan hoppa av och se dig omkring tills det är dags att hoppa på nästa båt.

  • Det ultimata sättet att se Sveriges anrika storstäder
  • Hoppa av och på vid de spännande stoppen
  • Upplev Stockholm eller Göteborg från vattnet

Om upplevelsen:

Det är något alldeles speciellt med vatten. Det har en lugnande effekt och får oss att komma ihåg att även städer som Stockholm och Göteborg ligger mitt i naturen. Med båtsightseeing får du möjlighet att se staden ur ett helt nytt perspektiv, samtidigt som du får möjlighet att besöka museer och andra sevärdheter.

Stockholm är en nästan tusen år gammal stad bygd på och kring vatten. Stockholmsturen stannar vid historiskt unika platser, som Kungliga slottet och Gamla Stan, men också andra sevärdheter som Vasamuseet och Djurgården.

Göteborg kallas ofta för Lilla London, och båtturen stannar vid vackra attraktioner som Lejontrappan, och shoppingområden där det finns en mängd butiker, marknader och restauranger. Vid Feskekôrka finns även möjlighet till bland annat vinprovningar och ostronöppning.

Upplevelsen från vattnet är alldeles unik och kommer garanterat tillfredsställa både turisten och stadsbon. Båtarna avgår flera gånger per dag.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Juni - Augusti

Varaktighet 24 timmar

Orter Stockholm, Göteborg