Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spökgata
Spara 25%

Spökvandring


En spännande tur genom hemsökta kvarter

Känn håret resa sig i nacken när du ser skuggorna krypa närmre. Hör du stegen bakom dig innan det är för sent? Spökvandringen tar dig med till ruskiga adresser, kusliga källare, mörka bakgator och gömda platser där du inte bör befinna dig efter mörkrets inbrott.

 • Skrämmande bra spökvandring med en erfaren spökguide med Stockholm Ghost Walk
 • Hemsökta kvarter och myter från förr
 • Kusliga berättelser

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 7 år

Tillgänglighet Året om

Varaktighet ca 1,5 timme


Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

Vandringen ger dig en bra inblick i stadens mörkna förflutna som fortfarande går att skymta i dess glömda hörn. Lyssna till den spännande berättelsen som tar dig tillbaka genom stadens historia som fyllts av mord, onda dåd och en stark tro på det övernaturliga. Besök hemsökta källare, upptäck mordplatser och lyssna till kusliga berättelser om vår rysliga historia.


Viktig information

Max två barn (upp till 14 år) per vuxen. Barn under 7 år följer med gratis.


Ge bort en minnesvärd upplevelse


4.9 (14 omdömen)

5

Överträffade mina förväntningarBåde intressant, väldigt underhållande och inte minst skrämmande ghostwalk med Majsan i Gamla stan ikväll. Överträffade mina förväntningar big time!!! Majsan du är Drottningen av Gamla stan!! Long live the Queen!

5

Underhållande och mycket skrämmandeTack Majsan! Underhållande, intressant och mycket skrämmande. Vi tackar från Skövde för vandringen i fredags den 15/7 tack för bra förberedelser med mail o sms. Vi ses i Helvetet, eller på en pub någonstan

5

En superkvällEn mycket trevlig kväll med spänning. Härlig motion fick vi av att följa "dvärgen" Robban, stans snabbaste ben. Hans kunskap och trevliga berättande gav oss en superkväll. Middagen på Movitz var även den bra. Lisbeth Elmeborg

5

Bästa HistorialektionenMycket spänning och flera skratt i underbar miljö Tack Peter. Bästa Historialektionen ever.

5

Rekommenderas varmt!En suveränt spännande kväll med Majsan, en underbar och kunnig guide! Rekommenderas varmt!

5

Guiden skrämde mig rejältJag gick vandringen igår den 18 oktober tillsammans med 11 av mina arbetskamrater. Det blev en oförglömlig kväll med den fantastiska guiden Majsan. Hon skrämde mig rejält, inte en gång utan, flera gånger.

5

Superbra vandringLite läskigt för mig som är så lättskrämd. Majsan var suverän. Stående ovationer till henne. Jag går gärna igen.

4

Bra vandringHade dock önskat att spöktemat fick större plats.

5

Måste upplevasPeter gjorde ett kanonjobb och lyckades skrämma både barn och vuxna!!! Ett måste för alla besökare OCH för alla Stockholmare!

5

Fantastisk rolig och spännande vandring1/6-16 En fantastisk rolig, spännande och lärorik vandring. Peter bjöd på sig själv och har en mycket bra berättarröst han gjorde att man verkligen lyssnade och kom ihåg.

5

Rekommenderar detta stort!!Jag älskade de! Peter var ju helt klart bäst! Med inlevelse och allt var så intressant. Tack för våran guidad tur! Rekommenderar detta stort!!

5

Risken är stor att jag återkommerKommer rekommendera vänner att gå er guidning, och risken är stor att jag återkommer.

5

Stående ovationer och utmärkelserMajsan tog oss tillbaka i tiden och drev fram andarna i oss, både i halsgrop och hjärta. Hon får stående ovationer och utmärkelser. Varmt och hjärtligt tack Majsan för ditt personliga och uttrycksfulla sätt. Vad som händer med dubbelklappen återstår att se

5

Rolig resa till helvetetTack Peter, för en oväntat rolig resa till helvetet. Hade ingen aning om att det råkade befinna sig i Gamla stan!

Visa alla


från 195 146 kr
Spara 25%
st.

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Kärleksfullt förpackat & personligt
 • Digital leverans inom 5 minuter
Upp till 50% rabatt! Handla julklappar – betala om 3 mån.