Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

7 olika pappa-typer – Här hittar du den perfekta upplevelsen till just din far

På söndag är det Fars dag – och självklart ska pappa firas. Du kan köpa ett packe strumpor, en fin slips, en flaska vin. Eller så ger du honom något han verkligen vill ha – en helt unik upplevelse. Vilken typ är din pappa? Här guidar vi dig till den perfekta upplevelsepresenten för just din far.

shutterstock_131284517

Kulturnissen
Teater kommer aldrig att vara fel för en kulturälskande far. Men pappan som älskar en spännande deckare föredrar kanske en mordgåta med middag. Vill du däremot ge honom en lite annorlunda upplevelse – låt honom testa glasblåsning.

shutterstock_78937102

Hurtbullen
För den adrenalinsuktande mannen som inte räds lite vatten, rekommenderar vi forsränning eller RIB sightseeing. Men kanske vill han lära sig en ny sport. Varför inte testa squash eller lerduveskytte. Eller så kanske ni bara vill göra något sportigt tillsammans, som att se en match med favoritlaget.

shutterstock_104366516

Arbetsnarkomanen
Är han den där pappan som alltid sliter på jobbet och kommer hem utschasad. Ge honom en stunds lugn och ro, så att han får ladda batterierna. En muskelmassage för att mjuka upp sina spända knutor eller ett härligt turkiskt bad. Eller varför inte en kurs i mindfulness?

shutterstock_198973802

Mysfarbrorn
Detta är för pappan som tycker om att ta det lugnt och inte ta ut svängarna för mycket. Då kan vi tipsa om någon av våra mysiga båtturer, exempelvis en skärgårdstur med lunch. Det är kanske honom du tar med på en fika eller ett restaurangbesök, så ni får lite tid på tu man hand.

shutterstock_222301882

Finsmakaren
Han älskar att sippa på ett gott vin, köper de godaste ölsorterna och mumsar gärna i sig goda ostar. Han måste få testa någon av våra härliga provningar. Välj någon av våra 11 olika vinprovningar, ölprovning, whisky- eller cognacprovning eller varför inte testa snus? Eller så kan han få lära sig att göra korv.

shutterstock_292419050

Naturmuppen
Skicka din naturälskande pappa på safari i de svenska skogarna. Han kan välja mellan sex olika djur att se: varg, säl, tumlare, fladdermus, bäver, och älg. Kanske vill han uppleva en annorlunda typ av övernattning. Mer naturnära än en natt i kolarkoja kan det knappast bli. Här har vi samlat alla våra djur- och naturupplevelser.

shutterstock_232814914

Snyggjönsen
Är han mannen som alltid vill hålla sig i form, håller stenkoll på de senaste trenderna och tycker att ansiktsvård är A och O? Vi har de perfekta presenterna till honom: Ge honom en ansiktsbehandling speciellt utformad för män eller låt honom få lite schyssta trendiga tips. En traditionell rakning är annars något som varje man skulle uppskatta.

Hittar du inget som passar? Här har vi samlat alla våra presenter till pappa.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.