Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Produktbild för Naturnära natt i Kolarkoja (1/1)

Naturnära natt i Kolarkoja

Orter Skinnskatteberg


Att övernatta i en riktig kolarkoja är en unik och spännande upplevelse som passar alla åldrar. I en skogsglänta nära en vackert belägen sjö väntar en mysig kolarkoja bara för er.

  • Övernattning för två i en äkta kolarkoja
  • En god viltmiddag i middagskorg
  • Ekologisk frukost med självservering

Om upplevelsen:

När ni checkat in följer ni stigen till er mysiga kolarkoja där ni kommer att sova på fårskinnsfällar framför den sprakande eldstaden. Men först avnjuter ni en ekologisk och lokalproducerad viltmiddag i matkorg.

Morgonen bjuder på ljuv sång från skogens fåglar och kikar ni ut ur kojan kommer ni att se morgonsolen leta sig fram genom träden. Ögonblicket ger minst sagt en magisk känsla. Sedan erbjuds en ekologisk frukost till självservering som ni lagar till över öppen eld.


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Maj - Oktober

Varaktighet 1 dygn.


Varför välja oss

  • 3 års giltighetstid och bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
  • Kärleksfullt förpackat & personligt
  • Digital leverans inom 5 minuter

Viktig information

Ved finns att hugga på plats. Medtag: skor för vandring, varma kläder för kalla nätter, kudde, badkläder, handduk, vattenflaska m.m


Det här ingår i ditt postpaket


4.6 (3 omdömen)

4

Det här är en trevlig plats med möjlighet att leva litet primitivt, vilket inte minst barn uppskattar. Att få hämta vatten i bäcken och tända eld för att värma vatten är en upplevelse för moderna stadsbarn. Får de dessutom lära sig att göra upp eld med elddon så är lyckan fullständig. Att sova i en kolarkoja är ytterligare en upplevelse...

5

Romantiskt <3Mysigaste hotellet någonsin. Till och med att diska var ju kul. Romantiska paketet rekommenderas. Bastun, tack vare sköna solnedgången vi fick se, var otroligt skönt. Badplatsen som var nära att gå var jättefin med.

5

Otroliga upplevelserJag jobbade på Kolarbyn som volontär i 3 och en halv vecka i juni 2012. Det var en fantastisk upplevelse och Andreas, Anders och Marcus var mycket trevliga. Allting är så annorlunda i skogen, ljuset, lukterna... en av de bästa upplevelserna i mitt liv. Tack.

Visa alla


Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

Liknande upplevelser

[@schema_sku]
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.