Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Upplev Sverige från vattnet i sommar

Det är sommar. Det är sol. Och vi bor i ett land fullproppat med vackra vattendrag, sjöar och skärgårdar. Dessa måste såklart upplevas från första parkett – direkt från däck. För att du ska kunna hitta den båttur som passar er bäst, har vi samlat våra bästa kryssningar, seglingsturer och båtfärder på en och samma plats. Läs och dröm dig bort.

Brunchkryssning

Vem älskar inte en härlig brunch? Vad kan då vara bättre än en generös brunchbuffé ombord på ett vackert skepp med förstklassig utsikt över skärgården? Varje helgdag klockan 12 kastar vi loss och under tre timmar får ni frossa i de olika läckerheterna ombord. Priset: 465 kr per person. Upplevelsen erbjuds i Stockholm och Göteborg. Här kan du läsa mer om brunchkryssningen.

Njut av en brunch ombord.

 

Räkfrossa till havs

Gillar du räkor? Då kommer du att älska denna skärgårdstur. Vid ombordstigning bjuds ni på ett glas mousserande. Därefter välkomnas ni till bords där ni får frossa i hur mycket räkor ni vill, två sorters såser, bröd och vispat Västerbottenostsmör. Samtidigt som ni njuter av Sveriges kanske vackraste utsikt. Missa inte detta! Priset: 325 kronor. Upplevelsen erbjuds i Stockholm och i Uppsala. Här kan du läsa mer om räkfrossan.

Frossa i räkor och vackra vyer.

 

Whiskykryssning

För den som gillar lite starkare drycker. Missa inte detta! Följ med på en exklusiv whiskykryssning i Stockholms skärgård. Under ett dygn reser ni tur och retur till Mariehamn. Ombord får ni prova olika whiskysorter, samt handla whisky till reducerade priser. På kvällen bjuds ni på musikunderhållning. Kan det bli bättre? Priset: 595 kr. Avresa erbjuds från 72 orter över hela Sverige. Läs mer om whiskykryssningen här.

Perfekt för whiskyälskaren.

 

Skärgårdssegling

Finns det någonting härligare än att blicka ut över kobbar och skär och samtidigt känna saltstänk och havsvindar i ansiktet? Här erbjuds ni en seglingstur utöver det vanliga. Under åtta timmar får ni njuta av havets läckerheter ombord på en pampig segelbåt som rofyllt tar er genom Stockholms skärgård. Resan börjar och slutar på Vaxholm. Ni bjuds på frukost, lunch och fika ombord. Och så klart förstklassiga vyer. Priset: 1450 kronor per person. Läs mer om skärgårdsseglingen.

Vind i seglen.

 

Tusen öars kryssning.

En av våra riktiga sommarpärlor! Under elva timmar färdas ni med en klassisk skärgårdsbåt från ö till ö i Stockholms skärgård. Vi besöker Strindbergs Kymmendö, vi gästar Bruno Liljefors Bullerö och vi tar oss till seglarparadiset Sandhamn. Och glöm inte badkläderna, för det blir flera tillfällen att hoppa i vattnet från solvarma klippor och vada ut från underbara sandstränder. Lunch, middag och fika serveras ombord. Priset: 1395 kronor per person. Läs mer om Tusen öars kryssning här.

Upplev det bästa av Stockholms skärgård.

 

Rib sightseeing i Skärgården

Fart, fläkt och höga hastigheter, det är kanske mer din grej. Då rekommenderar vi att du upplevelser skärgården med en av de snabbaste båtarna som finns. Färdas genom Stockholms sanna paradis på en ribbåt i upp emot 50 knop! Räkna med pirr i magen. Du får låna lämpliga kläder och all skyddsutrustning du behöver. Priset: 545 kronor per person. Läs mer om vår Rib sightseeing här.

Full fart framåt.

 

Sightseeing i amfibiebuss

Ta en åktur med framtidens fordon. En buss som låter dig färdas på vägarna – och i vattnet. Här får ni en rolig guidad tur genom Stockholm. Våra kunniga guider berättar spännande historier om staden medan ni utforskar både land och vatten. Missa inte detta! Priset: 260 kr per person. Läs mer om Sightseeing i Amfibiebuss här.

Åk buss – på vattnet.

Fler spännande båtupplevelser

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.