Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
5
504 omdömen

Sightseeing i Amfibiebuss

Orter Stockholm, Göteborg

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.


Stig ombord på Ocean Bus och se fram emot en ovanlig resa som tar er över både land och vatten. Den 10 ton tunga bussen kör ner i vattnet på Djurgården i Stockholm eller vid Älvsborgsbron i Göteborg och förvandlas till ett fartyg, en resa som ingen vill missa.

  • Sightseeing i Stockholm eller Göteborg utan gränser
  • Ta en åktur i framtidens fordon
  • Upplev staden och lyssna till guiden

Om upplevelsen:

Som passagerare på Ocean Bus får ni se många av Stockholms eller Göteborgs mest kända sevärdheter och lyssna till den kunnige guiden som berättare både roliga och intressanta historier om staden ni utforskar både på land och i vattnet.

Amfibiebussen uppfyller säkerhetskraven för både buss och passagerarfartyg i en och samma förpackning. Den är testad och godkänd av Transportstyrelsen och utrustad med specialutbildad personal och säkerhetsutrustning.


Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet April - September

Varaktighet Cirka 75 minuter


Omdömen
5

Vad våra kunder säger om oss

Kenneth L, Stockholm

En spännande upplevelse att åka buss i vattnet. Spec. vid övergången från buss till båt. En skicklig kapten och kunnig och rolig matros som guidade oss genom "de fina kvarteren" med glimten i ögat. Sjöresan i bussen känns speciell när man passerar Vasa museet, Gröna Lund och slottet. Kan varmt rekommenderas.

Lollo S, Stockholm

Helt magisk tur med en superguide! Vi fick många härliga skratt och svärmor som fyllde 75 var helt lyrisk efterråt! Det var det bästa med hela stockholmsresan och jag tror hon blev lite kär i guiden ! Guiden gjorde hela resan till en kanon upplevelse ! Kan verkligen rekommendera denna tur!

gunilla_sjoden, Stockholm

Spännande när bussen åker upp och ner i vattnet!Underhållande guide som var kunnig och guidade på ett lite annorlunda sätt. Tex Stureplans inneclubar, Per Gessles våningar på Strandvägen. Musiken som spelades i bussen var väl genomtänkt.
Visa alla

Fortfarande osäker?

  • Vi handplockar de bästa upplevelserna
  • Lägsta prisgaranti
  • Fler än 800.000 sålda upplevelser
  • Svårt att välja? Köp ett presentkort.

Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

[@schema_sku]
Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!