Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

8 upplevelser att ge bort i Studentpresent

Studentdagen är utan tvekan en av de största dagarna i livet. Därför är det ju ett ypperligt tillfälle att ge någon ett unikt minne de alltid kommer att bära med sig.
Vi har listat åtta oförglömliga upplevelser som passar perfekt att ge bort till den som tar studenten.

Helikoptertur

Helikoptertur
Att åka på en helikoptertur är en dröm för många. Känslan när man flyger över staden är oslagbar och det blir garanterat en oförglömlig upplevelse – Beställ här

Escaperoom

Escape Room
Den här kluriga upplevelsen kan nog mycket väl gå hem hos den nyblivna studenten. Hen blir instägd i ett rum med sitt utvalda team och för att lyckas ta sig ut måste de lösa en serie knepiga lås och logiska problem. Beställ här

Skärmflygning
Ge bort en slående vacker upplevelse i studentpresent, det är precis vad skärmflygning är. Den mäktiga känslan när man svävar som en fågel på flera hundra meters höjd är svår att slå!
Beställ här

Sverigesbästabord

Sveriges bästa bord
Att ta studenten associeras ju ofta med att bli vuxen "på riktigt" och finns det något som känns mer vuxet än att gå på lyxrestaurang?
Här får den nyblivna studenten bjuda med sig sin favoritperson på ett restaurangbesök på någon av Sveriges bästa restauranger.
Beställ här

fallskarm

Fallskärmshoppning
Föreställ dig känslan av frihet när man faller fritt i 200 km/h i nästan en hel minut, den kan nog till och med slå samma frihetskänsla man känner när man springer ut ur skolan en sista gång! Beställ här

Lamborghini/Ferrari

Kör Ferrari/Lamborghini
Ge bort en riktig adrenalinkick i present, här får studenten sätta sig på plats bakom ratten på en Ferrari eller Lamborghini och trampa gasen i botten!
Beställ här

shutterstock_138355529

Lyxbehandling Special
Efter 12 år i skolbänken är man helt klart värd att bli lite ompysslad. Lyxbehandlingen är en nästan fyra timmar lång upplevelse där man får en klassisk massage, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr.
Beställ här

ribbåt

RIB Sightseeing i skärgården
En upplevelse för den som gillar att färdas i höga hastigheter – ribbåten kommer upp i hastigheter på uppemot 50 knop!
En härlig tur i den vackra skärgården i en av världens snabbaste båtar. Beställ här

Svårt att bestämma dig?
presentkort-ask

Om du har svårt att bestämma dig är det smidigt att ge bort ett presentkort som gör det möjligt för mottagaren att välja bland samtliga av våra upplevelser.
- Presentkortet är giltigt i 3 år.
- Levereras i en lyxig presentbox.
Köp här!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.