Du är instängd med ditt team. Har ni vad som krävs för att ta er ut? En serie knepiga lås och logiska problem står mellan er och friheten.

  • Flera rum och scenarier att välja på
  • Utmana din kreativitet och logik för att hitta lösning i tid
  • Äventyra med vännerna, familjen eller kollegerna

Om upplevelsen:

Vägen ur ett Escape Room är ett stort äventyr, kantat av mysterier och pussel som ska lösas. När dörren stängs bakom er måste ni slå era kloka huvuden ihop för att komma ut. Ledtrådar finns om tankarna stannar till. Efter äventyret får ni intressant feedback på hur ni besegrat rummet.

Stockholm 2-6 deltagare

The Cell

Du är instängd i en liten fängelsecell, med den som nu är din enda vän i världen. Världen utanför har förstörts av kärnvapenkrig. Ni måste lista ut hur ni ska överleva i den postapokalyptiska mardrömmen innan ni tar er ut.

Mission Undercover

Sedan kalla kriget har Sovjetunionen en hemlig militärbas mitt i staden. Spionerna har nu upptäckts, och ditt team har i uppdrag att ta er in och spränga basen. Lyckas ni fly innan allt exploderar?

The Collector

Ni är fast i de djupaste katakomberna, som hemsöks av Samlaren. Lyckas ni ta er levande ut, eller kommer ni att ta plats i hans samling av mänskliga kvarlevor?

Crazy Grandma

Mormor kidnappades för tjugo år sedan. Mysteriet kan äntligen klaras upp om ditt team förstår de ledtrådar som hon lämnat efter sig. Passa på när kidnapparna tittar bort, och frita mormor!

Valhalla

Den vilde Grimulv och hans vikingar vaknar upp i en trång, mörk grav efter en förlorad strid. Kommer ni att hitta vägen till Valhalla för evig fest och strid? Eller hamnar ni i Hels evighetsgrå tristess?

Göteborg, Lund & Norrköping 2-4 deltagare

Prison Break

Du har dömts till livstidstraff för ett brott du inte begått. Knäck koderna för att bryta er ut ur fängelsecellen. Spelar ni korten rätt kanske ni får hjälp av den korrumperade fångvaktaren.

Trapped

Ett högintensivt mysterium i Cluedo-inspirerad miljö. Någon har mördats i salongen och dörren till säkerhet är låst. Ta er ut innan den galne mördaren hittar sitt nästa offer. Ni vinner er frihet genom att lista ut ledtrådarna, men till vilket pris?

The Chapel

En relik finns gömd i den djupa hålan under kapellet. Hitta den innan dess väktare hittar er. Här väntar ert livs utmaning, men var uppmärksam på de många hemligheterna som skyddas i kapellets mörker.

Viktig information
Antal personer: Stockholm 2-6, Göteborgl Lund & Norrköping 2-4.

Det här ingår i din beställning