Ni har stängts in i ett rum och det är upp till er att komma på hur ni ska kunna ta er helskinnade ut. En serie av knepiga lås och logiska problem står framför er, och det gäller att samarbeta om ni ska lyckas.

  • Olika rum och scenarium att välja mellan
  • Använd kreativitet och logik för att lösa de olika utmaningarna
  • Ta med kollegor, din käraste, dina kompisar eller familjen för att lära känna varandra på helt nya sätt.

Om upplevelsen:

Escape Room tvingar en till att gnugga geniknölarna och tänka på helt nya sätt. Efter en genomgång av uppdraget släpps man in i äventyret och ska lösa olika pussel och mysterium för att ta sig ut igen. Behöver man ledtrådar finns hjälp tillgänglig, och när man avslutat upplevelsen får man feedback på hur man löste rummet.

Välj mellan följande rum i Stockholm respektive Göteborg:

The Collector (Stockholm)

Ni är fast i de djupaste katakomberna, bakom lås och bom, utan hopp till överlevnad. Ni är näst på tur att bli en del av en samling av mänskliga kvarlevor... om ni inte lyckas fly från Samlaren och hans diaboliska planer.

Mission Undercover(Stockholm)

Under kalla krigets dagar etablerade Sovjetunionen en hemlig militärbas mitt i centrala Stockholm. Det var ett högkvarter för kontraespionage med mat- och vattenförråd för många år. Nu har basen blivit upptäckt, och du och resten i ditt team har i uppdrag ta er in och placera sprängmedel för att förstöra basen. Men kommer ni hinna fly innan bomberna exploderar?

Valhalla (Stockholm)

Den store vikingen Grimulv och hans gäng vaknar upp i en grav efter en hård strid. Det är mörkt, trångt och tyst. Men målet är i sikte – hitta vägen till Valhalla och njut av ett evigt liv och festande! Eller misslyckas, och hamna i helvetet istället i ett evigt lidande...

Crazy grandma! (Stockholm)

För tjugo år sedan försvann mormor spårlöst när hon gick ut för att handla. Men nu verkar mysteriet äntligen närma sig en lösning! Hon blev kidnappad, men hon har under åren lämnat ledtrådar för att hon ska kunna bli hittad. Nu när kidnapparna är ute på lunch är det upp till dig och ditt team att lösa gåtorna och hitta mormor!

The Cell (Stockholm)

Du och din bästa vän är inlåsta i en väldigt liten fängelsecell, fast i en mardröm som aldrig tar slut. Och det blir värre. Världen utanför har förstörts i ett kärnvapenkrig, och det räcker inte bara med att rymma från cellen – du måste komma på hur du ska överleva där ute också. Endast genom att samarbeta och använda era hjärnor till full kapacitet kan ni lyckas.

Trapped (Göteborg, Norrköping)

Ett mord har skett i salongen och dörren har låsts! Ni måste ta er ut innan nästa offer skördas. Den galne mördaren har placerat ut ledtrådar och således gett er möjlighet att vinna er frihet. Men till vilket pris? I detta högintensiva mysterium Cluedo-inspirerad miljö är spänningen på högsta nivå.

Prison Break (Göteborg, Norrköping)

I Prison Break måste ni knäcka koder för att komma ut ur fängelsecellen – alternativet är att vara inlåst för alltid. Spelar ni era kort rätt kan ni kanske få hjälp av den korrupta fängelsevakten. Men var aktsam med hur du tillbringar din dyrbara tid i cellen, för ett brott som du inte har begått.

The Chapel (Göteborg, Norrköping)

I den djupa, mörka hålan under kapellet finns reliken gömd. Hitta den innan det är för sent, och framförallt innan väktarna hittar dig! Gå in i kapellet för ert livs utmaning. Men var uppmärksam; kapellet håller många hemligheter, som några skulle göra vad som helst för att skydda.

Viktig information
Antal personer: Stockholm 2-6, Göteborg och Norrköping 2-4.

Det här ingår i din beställning