Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tips för en lyckad möhippa!

Möhippa

Låt bruden och hennes intressen stå i fokus!
Det här är helt och hållet hennes dag, så gör den till en riktigt fantastisk upplevelse för henne! Vet du att hon föredrar intima happenings, satsa på en liten möhippa med de allra närmsta. Har hon ett stort kompisgäng som hon älskar att umgås med alla dagar i veckan? Då uppskattar hon förmodligen en stor hippa med hela gänget! Om du är osäker på vilka du ska bjuda så kan du stämma av med henne innan.

Möhippa

Organisera en rolig upplevelse!
En kul aktivitet under dagen är ett måste på möhippan!
Älskar hon att gå på spa? Eller är hon en fartdåre som skulle älska att köra en supersportbil?  Sjunger hon varje gång hon får chans och skulle tycka det var kul att spela in en egen skiva? Möjligheterna är oändliga!

Bartender för en kväll

Här kommer några förslag på aktiviteter som ni kan göra tillsammans:
-Prova på livet som bartender för en kväll!

-Sätt er bakom ratten och känn er som riktiga racingstjärnor för en stund!

-Gnugga era geniknölar för att lösa mysteriet!

Möhippa

Mat, mat,mat!
En av dagens viktigaste höjdpunkter är helt klart när ni får sätta er ned och njuta av en god måltid tillsammans. Styr upp en lunch, afternoon tea, picnic eller middag (beroende på hur dagens schema ser ut). Om budgeten tillåter så är det en ypperlig idé att hyra in en kock!

Möhippa

Organisera lekar eller en rolig show!
Lovebomba bruden med fina tal, sång, lekar och annat skoj!
Ett festligt inslag som garanterat uppskattas av den blivande frun.
15 sekunders-leken är ett tips – sätt er i en ring och låt henne presentera alla på möhippan genom att berätta om ett minne, hur de lärde känna varandra eller något annat kul. Kruxet? Hon har bara 15 sekunder på sig att berätta om var och en! En lek som både lockar till många skratt och är perfekt för att lära känna varandra lite bättre!

Möhippa

Fixa en gemensam hashtag!
Perfekt att använda under hippan för att samla alla ögonblick som förevigas under dagen.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!