Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Kom i Halloween-stämning med våra kusligaste upplevelser

I helgen firas Halloween världen över och det är dags att ta ut svängarna med sminkborstar, masker och förklädnader. Kanske är du redan bjuden på ett skräckspäckat kalas. Men för dig som vill skapa en kuslig eller mystisk stämning på egen hand – här har vi samlat våra bästa upplevelser som passar för just Halloween-firandet.

 

escaperoom

Escape room 

Du och dina vänner är inlåsta i ett rum, och måste tillsammans lösa olika gåtor för att ta er ut. Ni väljer var ni vill låsas in: i det djupa katakomberna, den hemliga sovjetiska militärbasen, fängelsecellen eller i den gamla vikingagraven. Läs mer om upplevelsen>>

spokvandring

Spökvandring

Känn nackhåren resa sig när du följer med till kusliga källare, mörka bakgator och gamla mordplatser. Du får höra de ruskiga gamla myterna om hemsökta kvarter och guiderna visar dig var spöken har siktats. Upplevelsen erbjuds med eller utan middag.

 

shutterstock_307506281

Zombie Apocalypse Revamped

Du och din grupp har överlevt Zombieapokalypsen och ni har i uppdrag att rädda mänskligheten. Ni måste ta er till ett industriområde för att införskaffa förnödenheter, men området kryllar av zombies. Förbered er på total spänning och adrenalinpåslag när ni deltar i denna zombiefilm – fast på riktigt. Inget för den med svagt hjärta. Läs mer om upplevelsen>>

 

shutterstock_210020188

Middag i mörker 

Kanske inte så skrämmande i sig, men en upplevelse som verkligen triggar dina sinnen. Ni får känna er fram, lukta, lyssna och smaka, för att uppleva mat och dryck på ett helt nytt sätt. Ni bjuds också på en stämningsfull konsert. Läs mer här>>

 

shutterstock_243060196

Fladdermussafari 

Vad kan ge mer Halloween-stämning än en jakt på fladdermöss? Med speciella detektorer och ficklampor försöker vi kika in i fladdermössens spännande och dolda värld. Vi tar oss ut i den mörka skogen och får bekanta oss med ett djur som många aldrig sett. En riktigt annorlunda – och lite kuslig – upplevelse. Läs mer>>

 

shutterstock_382531132

Mordgåta med middag 

Delta i en kväll fylld med lögner och svek. Ni löser ett mordmysterium medan ni avnjuter en tvårätters middag. Alla runt bordet får spela en varsin karaktär med ledtrådar och uppdrag som ska genomföras. Spänningen är på topp! Läs mer om upplevelsen>>

 

shutterstock_122000323

Ölprovning i mörker 

Smaka på olika ölsorter i ett mörker svartare än natten. När smak- och luktsinnet är som skarpast, och när synen inte kan förblinda dig, hittar du kanske en ny favorit. Ett sann sinnesupplevelse för dem som lockas av öl – och av mörker. Läs mer här>>

 

ufo

Bo i ett UFO 

Mitt i Harads djupa skogar gömmer sig ett ufo uppe bland trädtopparna. Ni upplever skogens och rymdfarkostens mystik och njuter av en vidunderlig utsikt över Luleälven. En natt utöver de vanliga. Läs mer om övernattningen>>

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.