Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ny era för upplevelse-bloggen

Det har rådit stiltje på upplevelse-bloggen under en längre tid. Frekventa inlägg har lyst med sin frånvaro. Är det värdigt upplevelsebranschens främsta, snabbast växande, mest prisvärda och ambitiösa aktör? Naturligtvis inte! Därför har vi tagit beslut om att låta vår blogg, ett kommunikationsorgan som vi vill nyttja mångdubbelt bättre, blomstra och leverera mer kvalitativ läsning till våra besökare framöver.

För detta uppdrag anlitar vi skribent- och översättningsbyrån Informatiqa som kommer att jobba sida vid sida med oss på upplevelse.com. Med start här och nu kommer du som läsare att, i betydligt större utsträckning än vad som tidigare varit fallet, förses med spännande nyheter, förbluffande fakta och anmärkningsvärda anekdoter om de upplevelser som vi erbjuder. Vidare kommer nya upplevelser att utvärderas, erbjudanden presenteras, tävlingar arrangeras och fler dörrar öppnas för dig att tycka till och framföra dina önskemål när det gäller såväl befintliga som framtida upplevelser.

Vi uppskattar och värdesätter våra kunder i allra högsta grad och det ligger i vårt absoluta intresse att tillgodose er och se till att era upplevelser via oss blir så lyckade som möjligt. Vi hoppas att du, gammal som ung, vill följa med på denna resa och inspireras av allt relaterat till upplevelser som erbjuds här på bloggen.

Nu åker vi!

Ny era för upplevelse-bloggen, vilket firas rejält!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.