Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Prova på Pistolskytte

Orter Malmö


Upplev kraften och rekylen i olika skjutvapen

Undrar du hur det känns att avfyra ett vapen? När du kliver in på skjutbanan märker du snart hur koncentrationen skärps. Lägg till rätt teknik så har du snart upptäckt prickskytten inom dig. Kläm åt avtryckaren och känn hur stressen försvinner och ersätts med en obeskrivlig adrenalinkänsla.

  • Upplev hur det är att avfyra riktiga pistoler
  • Känn adrenalinet och bemästra rekylen

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för en person

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Vår och sommar på utvalda lördagar och söndagar.

Varaktighet Från 30 minuter upp till 2 timmar beroende på paket. Tidsåtgången beror också på hur lång tid man tar på sig att skjuta sina skott.


Varför välja oss

  • 3 års giltighetstid och bytesrätt
  • 45 dagars öppet köp
  • Kärleksfullt förpackat & personligt
  • Digital leverans inom 5 minuter

Vad du kommer att göra

Pistolskytte inleds med en säkerhetsgenomgång och introduktion till skjutteknik av erfarna instruktörer. Sedan är det dags att testa dina kunskaper på skjutbanan, och göra en tävlings skjutning med resultatgenomgång. Gör dig redo för en riktigt spännande upplevelse inom skjutning. Frågan är bara, vilket paket passar dig bäst?

MINI Pistolskytte mini erbjuder dig att känna, hålla och skjuta med tre olika pistoler, bl.a. en Glock 17 - 9 mm tillsammans med kunniga instruktörer. Upplevelsen är cirka 30 minuter lång och passar bra för dig som bara vill provsmaka på pistolskytte. 25 skott ingår.

PREMIUM Här får du skjuta med fem olika vapen, bland annat revolver, Glock och polisens tjänstevapen Sig Sauer. Du får prova vapnen i olika övningar, allt tillsammans med kunniga instruktörer. Upplevelsen är cirka 40 minuter lång och du lär dig en hel del om vapnens olika personligheter. Cirka 35 skott ingår.

MAX Maxar man upplevelsen pistolskytte får man känna hur det är att skjuta med åtta vapen, allt från Magnumrevolver till polisens tjänstevapen Sig Sauer 9mm. Här blir man garanterat inte besviken! Upplevelsen är en cirka timme lång. Cirka 50 skott ingår.

VIP I det här paketet får skjuta med alla tillgängliga vapen. Här provar du även fler kalibrar som .32, .40 och .45. Du har tillgång till en kunnig instruktör under hela tiden och bjuds på ett flexibelt skjutprogram i hela två timmar (inklusive säkerhetsgenomgång). 90 skott ingår.


Viktig information

Upplevelsen genomförs endast på lördagar och söndagar på utvalda datum. Du bör vara på plats 15 min innan aktiviteten startar för den obligatoriska säkerhetsgenomgången. Giltig legitimation visas upp vid registreringen och du får inte vara påverkad av alkohol eller andra droger. Skyttet sker utomhus.


Det här ingår i ditt postpaket


4.9 (12 omdömen)

5

Riktig häftig upplevelseBra o kunnig personal. Man kände sig säker o det var en riktig häftig upplevelse. Det kan jag rekommendera alla att prova på.

5

Rekommenderas verkligenKunnig..hjälpsam o supertrevlig personal!! Kommer definitivt göra om detta..rekommenderas verkligen!!

5

Det var en häftig upplevelseJag har tidigare varit i kontakt med ett flertal vapen som hagelgevär, kpist, mausergevär, mfl, men har aldrig provat på att skjuta pistol, så det var en ny upplevelse. Mina söner bjöd på hela kittet på min årsdag och det är jag väldigt tacksam för.

5

Helt underbar upplevelseKunnig personal och instruktörer. Klubben är ren o hel. Helt enkelt ett trevligt ställe. Jag skulle vilja rekommendera detta ställe för alla som vill prova på denna typ av sport o fritid. Jag tvivlar på att ni kommer att bli besvikna. Och dom har en hel del andra roliga o intressanta upplevelser. Så vad väntar ni på, gå o prova

5

Proffsigt och välarrangeratNågot jag gärna gör om igen.

5

SJUUUKT kul dag!Riktigt soft ställe och trevlig personal. Hade en SJUUUKT kul dag! Kan verkligen rekommendera.

5

Fick lära mig skjutteknikerFantastiskt ställe att få skjuta av sig stressen eller kanske bara njuta av dofterna!
Har varit där totalt 6 gånger nu med min bror under 2014-2015 det blir fler gånger!
Har fått lära mig skjuttekniker som jag tillför på min fritid och längtar till att få visa förbättringarna!

5

Galet jäkla roligt!En alldeles fenomenal lektion i spännande skytte. Vi körde Maxpaketet med åtta olika puffror. God pedagogisk handledning, avspänt och trevligt och så galet jäkla roligt! Ett besök hos The Target sätts nu upp på listan över saker man måste ha gjort för att ha levt.

5

Väldigt rolig upplevelse!Man fick bra info om vapnen man sköt med. (Tillverkare, används av, känd från osv). Ett vapen var trasigt men då fick man fler kulor till ett liknande vapen och lite rabatt på priset utan o behöva säga till! Det kallas bra service!

5

Riktigt roligt och en upplevelse i sigEn eloge skall personalen som jobbade idag (6 Augusti) ha för snälla ord och vänligheten de visade

4

Rekommenderar starktJättekul upplevelse.

5

Vilken upplevelse!!!

Visa alla


Utgått ur sortimentet

Vi vet inte när vi kan erbjuda upplevelsen igen.

[@schema_sku]
Höstrea! – 25% rabatt på allt*
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.