Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Ge bort en upplevelse i julklapp till dina anställda

Detta är tips på julklappsupplevelser som är anpassade event efter era önskemål. Här finns det inga grupper som är för små eller för stora, här kan det bokas allt från 3 till 1 0000 personer. Så vad är det du söker? Kan det vara Teambuilding? Möhippa? Fest? Konferens? Välkommen att gotta dig bland minnesvärda upplevelser som livar upp varje grupptillfälle.

Känner du att gruppen behöver ta det lugnt? Upplev bäver safari. Att få sätta sig i en stor skog helt i tystnad för chansen att se en bäver. Då är det en underbar afton längs en bäverå som ni söker. Det blir lite som att köpa en trisslott, vinst eller nit, men när ni befinner er på ett bävertätt område så är chansen  god att se vårt lands största gnagare.

Vill ni däremot söka er lite action och inte alls sitta still vad sägs då om en mordupplevelse som måste klaras upp på era villkor? En  sann kväll i deckaranda tillsammans med vänner eller kollegor samtidigt som ni får vara med om att äta en god middag är en lättsam och rolig aktivitet som passar vid de flesta tillfällen: personalfest, firmafest eller kickoff, konferens, kundträff, möhippa, födelsedagsfest.  Aktiviteten är anpassad så att alla ska få en spännande och underhållande kväll. Vi erbjuder ett komiskt mordmysterium med skratt och mycket humor. Kanske ni söker lite mer matchhållning mellan er och  bilda upp er i lag? Att bli sumobrottare för en dag är en mycket trevlig och rolig upplevelse  för dig som vill nita ner chefen eller bästa kompisen men också skratta hejdlöst åt det på samma gång. Bouncy-Boxning passar alla oavsett ålder och fysik. Det är dessutom ett bra tillfälle att ta roliga och minnesvärda bilder.

Är ni personer som älskar laga mat? Då är det också värt att börja duellera i lag i matlagning.  Visa att du tar hem titeln som dagens bästa kock! Ta med kompisgänget eller arbetskollegorna och visa vad ni går för i köket. Med hjälp av bestämda råvaror och utrustning tillagar ni en trerätters middag. När doften av den färdiglagade maten sprids har vi en liten tävling om vilket lag som skapat den bästa måltiden. Det är kul att äta ihop speciellt då om man också tillagat maten man bjuder på.  Detta här är en perfekt bensträckare att ha under konferensen.

Söker du efter vatten och letar efter en upplevelse som kan ge dig och din grupp vattenstänk eller stora vågor över sig? Då är det dags att pröva på forsränning som går ut på att sitta i en gummibåt nerför en fors med fartvinden i ansiktet och vattensprutet nära inpå kroppen. Bemästra forsen är en rolig och spännande utmaning och turen går i natursköna områden och passar även för den oerfarne. När hungern gör sig påmind, stannar ni upp och gör upp en eld och lagar en norrländsk vildmarkslunch. För er som vill ta det mer lugnt ute på vattnet så kan upplevelsen av en bastuflotte vara ett ett spännande tillfälle att ta sig an. Under några dagar på arbetet efter semestern så är det alltid kul att umgås och berätta vad man har gjort för sina kollegor på ett avslappnat sätt. Naken, avklädd alla symboler i form av kläder eller smycken som skvallrar om er status. Eller ta med familjen, kompisgänget eller ha möhippa, svensexa, Kick Off, avslutning, afterwork på denna mobila vedeldade bastu. Egen dryck och snacks får medtagas och bastuflotten är indelad i basturum, förrum och bryggdäck med markiser. Kallt och varmt färskvatten, spegel, relaxstolar och sittbänkar, kan det bli bättre än så? Knappast!

Utöver dessa upplevelseexemplar hittar du fler upplevelser under kategorin Företag&Grupper till vänster på vår hemsida och kom ihåg att upplevelsen kan alltid skräddarsys efter era önskemål och det går fortfarande bra att boka julklappar till era anställda.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.