Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Gäster med spökgester

En klassiker har kommit tillbaka till tv-rutan. Där olika artister leker charader med varandra och tv-tittare kan se på.

Att försöka gissa sig fram vilka ord de menar uttryckligen är alltid en stor utmaning. Så vore det inte roligare om du var gästen helt utan gesten. För att tillsammans med de du trivs alla bäst med äntra en rollfigur som gör eller säger det du egentligen inte tänkt på att agera som. Och istället för härma ord och gissa sig till vad den andra menar så får du se andra gester. Storviftande armar, utbristande ord om att ett mord har begåtts och spöken som sprider kalla kårar över dig.

Alla dina vänner och andra deltagare kommer att spela olika karaktärer som leder till ledtrådar. Istället för charader så får var och en ett uppdrag som utförs under middagen. Det går rykten om droger i sällskapet, vem ska du egentligen lita på? Och är någon kär eller är det så att någon egentligen är en tjuv?

Köp Mordmysterie här.

Och kom ihåg att du behöver inte ha skådespelartalang sedan tidigare eller liknande utan helt enkelt bara äntra din roll.

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.