• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Slappna av till havets brus från soldäck medan färjan korsar Östersjön. På morgonen vaknar ni i den tyska hamnstaden Lübeck där ni kan strosa längs den underbara sandstranden, och utforska vindlande gator och gränder i den medeltida staden vars tegelgotik är klassat som ett världsarv.

  • Färjeresa för två personer i dubbelhytt med havsutsikt, bilplats ingår
  • Tre nätter i dubbelrum på ett 4-stjärnigt hotell i Lübeck med fantastisk frukost och gratis wi-fi
  • Lübeck erbjuder något för alla – från vacker arkitektur och intressant historia, till kulinariska upplevelser och shopping

Om upplevelsen:

Packa väskorna och åk på en drömsemester för två personer som inkluderar en härlig båtresa tur och retur till Lübeck i norra Tyskland. Ni bor tre nätter i ett dubbelrum på ett fyrstjärnigt hotell med frukost, nära till allt som det mångsidiga Lübeck har att erbjuda. För den upptäcktslystne finns unik medeltida ariktektur, spännande muséer och kulturupplevelser utöver det vanliga. Strandpromenaden bjuder till minnesvärda promenader i solnedgången, och stadens många caféer och restauranger ger möjlighet till både mysig fika och kulinariska upplevelser. Prova gärna stadens speciella marsipan, som kom till området redan under 1500-talet. Som pricken över i:et kan ni köpa tillgång till hotellets fullt utrustade spa på plats och verkligen koppla av innan ni återvänder till vardagen.

Tips: Besök gärna storsdagen Hamburg, som ligger endast 40 minuter från Lübeck. Där finns ett gigantiskt utbud av shopping, kulturella upplevelser och spektakulära platser.

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och en bil

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet 1 mars t.o.m. 25 december 2017

Varaktighet 3 övernattningar

Orter Trelleborg