Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information
Spara 15%

Glamping i igloo vid vattnet

Orter Stockholm, Värmdö


Ta en paus från vardagen och njut av en lyxig och avkopplande glampingupplevelse med havet som granne. I en bekväm och fullt utrustad igloo med panoramafönster upplever du både solnedgång och soluppgång från första parkett. Perfekt både för den som vill utforska skärgården och den som bara vill slappna av med en god bok i handen.

 • Unik glampingupplevelse för två personer
 • Tillgång till bastu, spel och vattenaktiviteter
 • Korg med måltider kan beställas

Bra att veta

Antal deltagare Upplevelsen är för två personer.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om. Högsäsong är juni-aug.

Varaktighet En natt.


Vad du kommer att göra

Mindre än en timmes resa från centrala Stockholm kan ni njuta av en lyxig och avkopplande glampingupplevelse. Genom panoramafönster på igloon kan du se såväl solnedgång som soluppgång, laga eller beställa mat och utforska den omkringliggande skärgårdsmiljön. Det finns också möjlighet att låna tandemkajak eller ta ett värmande bastubad.

Igloo Escape vill hjälpa dig att upptäcka nya sätt att ta en paus från vardagen. Njut av solnedgång och soluppgång genom panoramafönstren i din mysiga glamping-igloo, ta ett bad från badstranden och värm dig i bastun efteråt, utforska den vackra naturen kring gästhamnen i Bullandö eller bara koppla av och ladda batterierna. Upplägget passar både dig som anser att fullständig avkoppling innebär en aktiv vistelse med löprunda och paddling, och dig som helst tar det lugnt med en god bok i handen.

Igloon är förberedd med alla nödvändiga bekvämligheter, din uppgift är att bara njuta. Använd grillen för att laga en välsmakande middag och få en god natts sömn i queen size-sängen – eller så låter du dig bli omhändertagen med en frukost- eller middagskorg förberedd just för er. Firar ni något extra eller bara vill unna er ytterligare har ni möjlighet att få njuta av en 3-rättersmeny på Stockholms bästa skärgårdskrog, Bullandö Krog.

Trots sitt natursköna läge i Bullandö Marina är det lätt att ta sig hit kollektivt med buss. Efter bara en timmes resa från Stockholm city är du framme och förhoppningsvis redo att stänga av för en avkopplande, naturnära vistelse.


Presentask

Leverans inom 1-3 arbetsdagar


Digital leverans

Leverans inom 5 minuter

Varför välja oss

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser

Ge bort en minnesvärd upplevelsefrån 2995 2546 kr
Delbetala från 118 kr/mån
Spara 15%

 • 3 års giltighetstid och bytesrätt
 • 45 dagars öppet köp
 • Prisgaranti
 • Över 800 000 sålda upplevelser

Liknande upplevelser

Februari-REA – Upp till 50% rabatt