Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Att göra i Härnösand: upplevelser och aktiviteter

Härnösand är en stad belägen i norra Sverige, med en rik kultur och historia. Här finns flera saker att göra och uppleva. Naturälskaren kan utforska naturreservatet Skuleskogen, en vacker skog som ligger i närheten av Härnösand. Här kan man vandra längs de vackra stigarna och uppleva den fantastiska naturen. Det finns även vattenfall och utsiktspunkter att upptäcka. En båttur längs med Höga Kusten, en av Sveriges vackraste kuststräckor, är också en magnifik upplevelse. Norra Berget är en vacker park och ett populärt utflyktsmål i Härnösand. Här kan man njuta av naturen, vandra längs de vackra stigarna och besöka Norra Bergets museum. Här har vi samlat alla våra upplevelser i Härnösand.

Det finns 5 produkter i kategorin Att göra i Härnösand: upplevelser och aktiviteter sorterade efter popularitet. Använd snabbkommando: 4 för att söka efter produkter i alla kategorier.


🎉 Upp till 50% rabatt! Handla nu!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.