• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Lös en mordgåta med dina vänner

Gillar du att spela Cluedo? Då kommer du att älska detta mordmysterium utomhus. Du och dina vänner navigerar er runt i er stad och får ledtrådar via en app, för att knäcka fallet och avslöja mördaren.

  • Lös en mordgåta tillsammans med dina vänner
  • Möt virtuella vittnen och ta del av ledtrådar
  • Tillgängligt på flera platser i Sverige

Om upplevelsen:

Detta spännande stadsövergripande spel är som en blandning av Pokemon Go och Cluedo. Ni arbetar i små team på 2-4 personer och du och din grupp av ”detektiver” kommer att använda en specialutvecklad Kluredo-app för att navigera och söka efter en fast plats. Ni väljer själva stad eller plats. Ni kommer att leta efter virtuella vittnen som ni ser i verkligheten via telefonkameran, lösa utmaningar på platsen ni befinner er och eliminera både misstänkta och mordvapen för att knäcka fallet och avslöja mördaren. 16 vittnen och 6 möjliga mordvapen. Flest poäng vinner!

Kluredo är en rolig och positiv teambuildingupplevelse som passar vänner, familj och kollegor. Fördelarna är obegränsade men inkluderar teamwork, sammanhållning, problemlösning, lite fysisk träning, motivation, kreativitet och fokus … såklart en massa skratt!

Kluredo kan spelas i många städer runt om i hela Sverige. Spelet kan anpassas till vilken plats som helst, men erbjuds till en början i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Viktig information Kluredo är helt appbaserat och fungerar på både Android- och iOS-plattformar. Spelet är specialbyggt efter din valda plats. Upplevelsen genomförs till en början en gång per månad, och man får support live. Då har ni också möjlighet att tävla mot andra grupper virtuellt.

Antal deltagare Upplevelsen är anpassad till 1-4 personer och genomförs utomhus i din stad med hjälp av en mobilapp.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet 2-3 timmar.

Orter Stockholm, Göteborg, Malmö