Välkommen ombord och följ med på en fantastisk fisketur i Stockholms vackra skärgård, på den glittrande Åresjön, eller på de vackra vattnen kring Göteborg. Att fiska i sådana här miljöer innebär mycket mer än bara själva fisket, det är en komplett naturupplevelse. Du lär dig mer om fiskar, metoder och vilken utrustning som fungerar under olika omständigheter. Fångar du gammelgäddan?

  • Guidad fisketur i de bästa fiskevattnen
  • Kaffe, te, kall dryck, fikabröd och annat tilltugg
  • All slags utrustning som kan kan behövas ingår (spön, rullar, beten, flytväst...)

Om upplevelsen

Våra mycket kunniga och erfarna guider kommer vara med er hela dagen ombord på våra mycket trevliga båtar och ni kommer ta er till de bästa fiskeplatserna. Vi börjar dagen med genomgång och sedan bär det av. Lite beroende på väder och vind väljer vi plats för dagen. Årstiden och hur kallt det är i vattnet är det som till största del styr vad som fiskas. Men generellt fiskar vi gädda, abborre och gös i Stockholm och havsöring och gädda i Åre. I Göteborg kan du välja mellan havsfiske, då vi går på jakt efter torsk, makrill, bleka och sej, eller Gäddfiske. Metoderna anpassas till säsong, men vi kan köra olika metoder under samma tur som t.ex. spinn- och flugfiske, vertikal jigging och jerkfiske . Det blir en lärorik och naturskön upplevelse för alla kunskapsnivåer. I Åre avslutas dessutom dagen med rökning av fångsten.

I Göteborg utgår Havsfiske från Björlanda kile, Ellös eller Marstrand. Gäddfiske utgår från Björlanda kile eller Kungälv.

Viktig information
Ta med dig egen lunch då den inte serveras. Fika ingår i priset. (I Göteborg ingår både fika och lunch)

Det här ingår i din beställning