Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Perfekta upplevelser för mörka dagar

Då mörkret drar över oss och dagarna blir kortare och kallare är det perfekta tider för att uppleva mysiga, spännande och annorlunda stunder. Från höst till vinter - här är några tips bland våra nyheter som sätter färg på tillvaron i rusk och tråkigt väder.

 

Halloweensminkning

Makeup artists in work making a Halloween makeup - mexican Santa Muerte mask.

Passa på att boka redan nu för att bli finsminkad inför Halloween-balen. Vad ska du klä ut dig till? Har du planer på en klassisk venetiansk karneval mask, vill uppträda som Morticia Addams eller har du planer på att skrida fram som en levande död? Vad du än kan tänka på så kan du få hjälp med din Halloween-sminkning av en professionell make up-artist att förverkliga dina mest fantasifulla, spektakulära planer.
Läs mer här!  

 

överlevnadskurs

Innan det blir allt för mörkt och kallt, men ändå så där höstligt kyligt och mysigt är den perfekta tiden för en två dagars överlevnadskurs. Det här är inte bara en lärorik kurs utan en investering för hela klivet. Förhoppningsvis slipper båse du och jag att uppleva en zombieapokalyps i framtiden. Men det finns mycket matnyttigt i kursen som kan komma tillhanda lite när och var. Du får lära dig sånt som hur man bygger vindskydd, hur letar vatten i skogen, vad som går att äta och hur man orienterar sig i skogen. Och om du inte är hpgad att glra det här själv är det en perfekt gåva till någon man bryr sig om. Varför inte något att ge barnen som en lärorik 18-årspresent? Även om du inte skulle hinna med det här just nu så har du även möjlighet att göra överlevnadskursen på våren.
Läs mer här!

Tips: Om du gillar att vara ute och sova i naturen, se även vår äventyrsvandring med övernattning.  

 

Microneedling

När det är ruggigt och kyligt känns det som allra mysigast att bli så där riktigt ompysslad om omhändertagen. Och eftersom kyla gör huden torrare så är en riktigt bra hudbehandling det du kan behöva. Microneedling med dermapen  är en av de mest populära hudbehandlingarna just nu och sägs vara en av de bästa och mest effektiva. Behandlingen stimulerar nyproduktionen av kollagen och ökar hudens förmåga att ta upp näringsämnen. Dessutom är det en mycket säker och skonsam metod, perfekt för dig som vill pyssla om dig själv med omsorg.
Läs mer här!

 

Break Room

Höst- och vintermörkret kan ju vara jobbig och om saker och ting inte går som de vill kan vardagen kännas extra besvärlig under de korta dagarna. Men förtrösta inte, vi har hittat ett fantastiskt sätt som du kan få utlopp för all irritation och vrede. Nämligen genom att få slå sönder ett rum – vårt Break Room. Du erbjuds tre olika sätt att slå sönder ett rum på. För att läsa mer om vad det innebär och om hur det går till, läs utförlig artikel i vårt upplevelse- och livsstilsmagasin U.N.N.A.

Tips: Om du inte vill vara så där våldsam men gillar att vara instängd i ett rum så får du inte missa Escape Room 

 

HomeQuest

Och så är det ju inte alltid som man vill gå ut. Särskilt under loven kanske man inte alls har lust att vara så där hurtfrisk och sportig, utan helst bara vill krypa ner under täcket och inte ens gå upp. Nåja, upp ur sängen måsta man väl. Men du behöver inte gå ut för att uppleva något annorlunda och spännande. Samla ihop dina bästa vänner och bege er ut på äventyr med HomeQuest, ett mysterium som ni löser interaktivt genom webben och videosamtal.
Läs mer här!

Tips: Se fler upplevelser att göra hemma

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.