Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Hemester – 6 fantastiska destinationer i Sverige!

Hemester, svemester, staycation... kärt barn har många namn när det kommer till semester på hemmaplan. På grund av rådande situation med coronaviruset så kommer de flesta att få njuta av sommaren i vårt vackra avlånga land. Och det är väl inte fy skam? Sverige är ju fullt av guldkorn och fantastiska platser att upptäcka. Här tipsar vi om sex underbara resmål i Sverige.

Sandhammaren

Österlen

Denna pärla har en given plats på den här listan. Med dess öppna landskap, böljande rapsfält, charmiga byar och magiska stränder så kan man nästan likna detta resmål med paradiset på jorden.
Upplev det från ovan under en skärmflygning, eller ta in på härliga Brösarps Gästgiveri eller Karlaby Kro via vårt hotellpaket.

Varberg

Varberg

Denna vackra kuststad är helt klart värt ett besök i sommar.
Här kan du surfa (Varberg är känt för sin vindsurfing), ta en tur med Stand up paddle board, besöka det kända kallbadhuset eller ta in på en vacker vingård.

Tived

Tived

En dröm för den som älskar naturnära upplevelser. Här kan du vandra i Tivedens nationalpark, följa med på en heldagsridning eller paddla kanot i vildmarken. Ett besök på Tiveds lanthandel är ett måste. Och när det börjar kurra i magen kan ni ta ett stopp på Luripompa och njuta av lokalproducerad mat.

Grebbestad

Grebbestad

Välkommen till ostronets mecka och en fantastiskt vacker västkustpärla. Här kan du frossa i färsk fisk och skaldjur på någon av stadens krogar, njuta av klippbad och åka på båtluff. Orten erbjuder både puls och lugn. Vill du lyxa till det lite extra? Boka in en spaweekend eller spadag.

Åre

Åre

Denna destination förknippas av de flesta med vinterupplevelser. Men orten bjuder även på ett mycket brett sommarutbud, vilket gör det till ett fantastiskt paradis att besöka året om. Åre Gastronomy walk kombinerar vandring i en storslagen  fjällmiljö med fantastiska smakupplevelser. För den som älskar äventyr är forsränning ett måste!

Stockholms skärgård

Stockholms skärgård

Visste du att det finns cirka 30 000 öar i Stockholms skärgård? Upptäck några av dem under Tusen Öars kryssning. Eller vad sägs om att uppleva detta paradis från ovan under en helikoptertur?
Njut av en härlig tur på vattnet samtidigt som du frossar i goda räkor eller en klassisk afternoon tea-buffé. Skärgården erbjuder något för alla smaker!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.