Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Roliga semesteraktiviteter att göra i sommar

Sommaren är äntligen här och det är nu många njuter lite extra av livet. Dagarna är långa, solen tittar (förhoppningsvis) fram och vi spenderar mer tid med nära och kära. Ska du spendera semestern i Sverige? Då har vi tips på 5 somriga upplevelser att boka in på sommarsemestern!

Räkkryssning

Finns det något som är mer sommar än att åka på räkfrossa i skärgården?
Ät så mycket du vill av Nordatlantens läckerheter och njut av solnedgången ute till sjöss!

Befinner du dig inte i Stockholm eller Uppsala så erbjuder vi alternativet Räk-och laxkryssning i Göteborg.

Upplevelse.com

Äventyrsbana är en spännande upplevelse som passar både stora och små. Ta med hela familjen på en hisnande upplevelse där ni tar er förbi hinder och utmaningar på 5-20 meters höjd!

Upplevelse.com

Stand Up Paddle Board är en nyfödd vattensport, direktimporterad från Hawaii. Precis som det låter så går det ut på att paddla sig fram stående på en bräda. Varför inte paddla iväg på en upptäcksfärd på egen hand?

Upplevelse.com

Upptäck din egen eller en ny stad på ett annorlunda sätt. Åk iväg på en rolig Segwaytur  där du tar dig fram i hastigheter upp till 20 km/h!
Gruppturen leds av en erfaren instruktör som leder er genom staden.

Kolarkoja - Upplevelse.com

Njut av en helt unik naturupplevelse när du och ditt sällskap checkar in för en natt i en Kolarkoja. Kojan ligger i en skogsglänta nära en vacker sjö där ni kan ta er ett härligt dopp. En god viltmiddag och en ekologisk frukost, som ni tillagar över öppen eld, ingår!

Ta del av ännu fler upplevelser på Upplevelse.com

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt