Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

7 saker att göra på våren

Våren är på ingång och efter kalla vintermånader börjar solens strålar äntligen värma upp oss. Dagarna är längre och plötsligt börjar vi planera in picknick i parken, lunch på uteserveringar och långa promenader.
Fira vårens ankomst med en upplevelse som man njuter lite extra av i vårsolen!

KajakSightseeing

Kajak Sightseeing
Ta plats i kajaken och ge dig iväg på en guidad tur. Upptäck staden och naturen på ett unikt sätt – från vattnet.  Njut av den vackra omgivningen, solens varma strålar och  det uppfriskande vattnet.
Passar utmärkt för nybörjare.  Beställ här!

Familjevandring

Familjevandring i Gamla stan
Samla ihop familjen och ge er iväg på en guidad vandring i Gamla stan där ni får ta del av Stockholms mest spännande historier. Vandringen passar både liten och stor så bjud med både lillebror och farmor.  Beställ här! 

Ridtur

Heldagsridning med lunch
Njut av en heldag uppe på hästryggen där ni rider genom vackra landskap. Det är garanterat en upplevelse att lägga till i minnesbanken. Ridturen avslutas med en god lunch i naturskön miljö. Glöm inte badkläderna, området erbjuder fina badmöjligheter!
Beställ här!

 

Stockholm båttur

Skärgårdstur med lunch
Upplev skärgården i ett klassiskt skärgårdsfartyg. Medan ni avnjuter en god lunch får ni lyssna på den erfarne guidens spännande historier om Stockholms skärgård.  Beställ här! 

Upptäck våra andra båtturer:
Båtutflykt runt Hisingen
Rundan Sightseeing
Kvällskryssning i Sundsvall
Och många fler på Upplevelse.com

Skärmflygning

Skärmflygning
Det är ingen nyhet att Sverige är ett slående vackert land men det finns upplevelser som tar skönheten till nya höjder – i dubbel bemärkelse.  Sväva fritt på flera hundra meters höjd. Du flyger säkert ihop med en erfaren instruktör så även de lite mer försiktiga vågar sig på den här upplevelsen.  Beställ här!

Spabehandling

Spabehandling
Den här upplevelsen passar självklart året om men den kanske är lite extra välbehövlig efter de kalla vintermånaderna? När våren anländer kan det vara på sin plats att bli lite ompysslad och göra sig redo för solens strålar.  Njut av en skön behandling där ansikte och kropp är i fokus. Beställ här!

dressin

Cykla Dressin
Hyr en dressin och bege er iväg i den vackra naturen. Gör en resa i historien och färdas på järnvägsspåret från 1800-talet. Packa med picknickkorgen och njut av en heldag i naturen. Beställ här!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.