Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Upplevelsepresent skapade svensk mästare i stocksågning

En upplevelsepresent kan vara så mycket mer än bara en engångsupplevelse. Det kan vara början på ett helt nytt intresse. Så var de för Margareta Abrahamsson Lundvall i Alunda. Allt började med ett första kast med en yxa.

I en artikel från UNT (”Sköterskan som kan svinga en yxa”) från förra året har vi hittat ett lysande exempel på hur en upplevelsepresent kan skapa förändring i livet. Margareta Abrahamsson Lundvall fick på sin 40års-dag en upplevelsepresent att få testa på yxkastning via en ”yxkastlektion”. Uppenbarligen hade de som gav presenten på känn att Margareta skulle uppskatta presenten för det var inte bara yxan som hamnade ”mitt i prick”. Presenten var precis vad som behövdes för att skapa ett nytt intresse hos henne.

Sedan dess har hon fortsatt med sporten och även breddat med att tävla i loggingsport. Tävling i såg i olika moment. Hon har tagit guld både i svenska mästerskapet och i nordiska mästerskapet i stocksågning. Hon kom även sjua i Kanada 1997.

En upplevelsepresent var startskottet. Vilken upplevelsepresent vill du ge till din vän? Kanske är det första steget till att bli svensk mästare i gocart, pistolskytte eller någon mer udda sport.

Källa: UNT

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.