Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Hur fort vill du köra?

På Upplvelse.com finns ett stort antal motorrelaterade upplevelser att ta del av. Vilken man ska välja beror självklart på intresse. Men även på hur fort man vill köra:

Snabbt – Kör historisk rallybil

Tycker du att riktig rally ska upplevas med riktigt historiska rallybilar? Sätt dig bakom ratten och njut av äkta körglädje när bilen sladdar fram på grusbanan, som på vintern snarare är is- och snöbana. Det går visserligen fort men är det framförallt farten som efterfrågas finns det snabbare upplevelser. Den här körningen ger snarare en härlig känsla av hur rallyförarna hade det förr.

Läs mer om att köra Historisk Rallybil

Snabbare – Kör supersportbil

Ferrari eller Lamborghini? Välj själv vilken supersportbil du vill testa och hur länge. Efter en tydlig genomgång av bilen och vad man bör tänka på sätter du dig bakom ratten. Ytterligare 3,7 sekunder senare visar hastighetsmätaren 100km/h. Kom ihåg att maximal laglig hastighet på motorväg i Sverige är 120km/h!

köra supersportbil Läs mer om att köra supersportbil

Snabbast – Kör Formelbil Steg 1

Genom att testköra en Formel 1-bil får man inte bara uppleva grymma farter, man genomför också första delen av tre i en utbildning som gör att man kan få Formel-3 licens. För att få licensen krävs att man genomför alla tre stegen med godkänt resultat.

Här får man lära sig hantera bilen och till sist genomföra en tävling. God körvana är nästan ett måste för att man ska uppskatta denna avancerade körupplevelse.köra formul 1Läs mer om att köra Formel 1 bil

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.