Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

5 perfekta julklappar till flickvännen

Svårt att bestämma dig för vad du ska köpa till din flickvän i julklapp? Här är 5 tips som garanterat kommer att göra henne glad!

Manikyr - Om din flickvän gillar att ha vackra och välskötta naglar är det här den ultimata julklappen till henne. En erfaren nagelteknolog kommer att förvandla din flickväns händer och naglar i en avkopplande och harmonisk miljö.

Lyxbehandling Special - Om du vill slå på stort och skämma bort din flickvän lite är en lyxbehandling det självklara valet. Ansiktsbehandling, klassisk massage, manikyr och pedikyr ingår. En halvdag i lyx i en avkopplande miljö kommer garanterat göra din flickvän glad.

Lär dig silversmide - Om din flickvän är den kreativa typen kommer hon att älska den här julklappen. Hon får tillverka sitt eget hänge eller ring och lära sig att uttrycka sin konstnärlighet med silversmidestekniker.

Fotokurs - Gillar din flickvän att ta bilder är en fotokurs den perfekta presenten. Hon får lära sig att ta oförglömliga fotografier med hjälp av en professionell fotograf som lär henne grunderna till hur hon hanterar kameran på bästa sätt.

Teater & Middag för två - Bjud med din flickvän på en teaterföreställning och middag. Förutom den fantastiska underhållningen njuter ni av en tvårättersmiddag och serveras även vin och öl.

‹ Alla blogginlägg

Februari-REA – Upp till 50% rabatt