Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

5 romantiska julklappar till pojkvännen

Julen närmar sig med stormsteg och om du vill ge den där perfekta julklappen till din pojkvän kan det vara en bra idé att planera redan nu vad du ska ge för att slippa julstressen. Här är 5 tips på romantiska julklappar till din pojkvän.

Massage för två - Perfekt julklapp om ni bara vill bli ompysslade en stund. Ni blir väl omhändertagna i en avslappnade och harmonisk miljö och njuter av massagen tillsammans i samma rum. Helkroppsmassagen utförs av professionella massageterapeuter och ni väljer själv inriktning i samråd med massören.

Hyr en relaxavdelning - Hyr en jaccuzzi för två personer och upplev en romantisk stund med din kärlek. Lyxiga spaprodukter ingår och ett härligt fruktfat och juice samt ett SPA-kit med handduk, badrock, badtofflor och skrubbvante. Det enda ni behöver tänka på är att ta med egna badkläder.

Övernattning för två - Ibland kan det vara skönt att bara fly vardagen och alla måsten och åka bort på en lyxig weekend och bo på hotell med din käraste. Ni får en natt i dubbelrum, frukostbuffé och en 3-rättersmiddag.

Hundspann i Åre - Upplev en av vinterns häftigaste naturupplevelser och åk hundspann i Åre. Susa tillsammans med din partner genom det vackra vinterlandskapet i en stor träsläde, dragen av Alaskan Huskies- hundar.

Stand Up med Middag - Om din pojkvän gillar ståuppkomik är det här den perfekta julklappen. Njut av en tvårättersmiddag och få en kväll fylld av skratt tillsammans.

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.