Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Så undviker du höstdepressionen

Vi står nu inför de mörkaste månaderna på året - sommaren är över sedan länge och vi kan inte räkna med många soltimmar i den närmaste framtiden. För många av oss leder bristen på ljus och värme till att orken tryter och att humöret försämras. Nedan ger jag därför några tips som gör de mörka höstmånaderna lite ljusare.

höst depression

Ljusterapi för två
En anledning till att vi blir tröttare under de mörka höstmånaderna kan vara en brist på D-vitamin, vilket är en följd av brist på solljus. Ett sätt att motverka detta är ljusterapi som ger en naturlig energihöjare i en avslappnad miljö. Ljusterapi stärker både ens fysiska och psykiska hälsa, vilket många av oss behöver under denna mörka årstid.

Floating
Under höstmånaderna kan kroppen kännas tyngre än vanligt, och det verkar ofta vara särskilt stark gravitation runt sängen av någon anledning. Vill du känna dig lättare, som att du flyter? Då borde du testa Floating, där du får lägga dig i en floatingtank och känna hur din kropp blir viktlös samtidigt som du kan slappna av helt och få ny energi.

Hyr en relaxavdelning
Ta med flick- eller pojkvännen till er alldeles egna relaxavdelning utrustad med flera olika spa-produkter som ni kan använda på varandra. Glöm bort att det är regn och rusk utanför, och bara rå om varandra.

Helkroppsmassage för två
En riktig klassiker. Ta med någon du tycker om och slappna av ordentligt medan ni får en helkroppsmassage. Ger er garanterat ny energi och ork så att det räcker och blir över.

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.