• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Föreställ dig en plats där det är sommar året om. Luta dig tillbaka i relaxstolen och njut av stunden medan kropp och sinne piggas upp av ljusterapins välgörande effekter. Välj mellan den härliga inomhusstranden och det läkande saltrummet.

  • En avslappnande session långt från stressen
  • Vetenskapligt dokumenterad välgörande effekt
  • Upptäck saltrummet i Stockholm eller sandstranden i Västerås, Göteborg eller Jönköping

Om upplevelsen:

Ljusterapin är en perfekt energikick, särskilt under vinterhalvåret då den känns som ett ögonblicks minisemester. Den kan minska trötthet, stress och huvudvärk, och stärka immunförsvaret. Vi har marknadens starkaste och mest innovativa ljusterapilampor som godkänts för medicinskt bruk enligt EU-direktiv.

I Stockholm slappnar du av i ett välgörande saltrum, helt gjort av saltkristaller, som hjälper till att rengöra luftvägarna och fräscha upp din hy. Saltet reflekterar ljuset och maxar din ljusterapi.

I Västerås och Göteborg har man skapat ett härligt strandrum med värmande solljus i 28 graders värme. Borra ner fötterna i den varma sanden och dröm dig bort till tropikerna med en god alkoholfri drink i handen.

Anläggningen i Jönköping/Skövde ligger i Sandhem. Här bjuds det under soltiden på juice samt fruktfat med exotiska frukter. Möjlighet att köpa till dryck såsom öl, vin cider eller lättdryck. Medtag solkläder, så som lättare sommarkläder och solglasögon. Handduk får du låna under din vistelse.

Viktig information I Västerås, Jönköping och Göteborg: Medtag lätta sommarkläder, handduk, och gärna badtofflor.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om.

Varaktighet Stockholm: 45 min. Västerås: 60 min. Jönköping/Skövde: 55 min.

Orter Stockholm, Göteborg, Västerås, Jönköping, Skövde