Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

8 presenttips till pappa under 500 kr

Att hitta den perfekta presenten till sin pappa är inte alltid lätt. När man tänker efter, hur många skjortor, slipsar och strumpor har han inte fått? Ofta är det plånboken som sätter stopp i jakten på den perfekta presenten. Men man behöver faktiskt inte bli luspank bara för att hitta den perfekta presenten! Här kommer 8 tips på presenter som passar perfekt att ge bort till pappa i födelsedagspresent.

6

Kaffeprovning – en väg till det svarta guldet
Är din pappa den som inte klarar sig utan sitt svarta guldet på morgonen? Är det tack vare honom som vi svenskar tagit hem silver medaljen i kaffedrickande i världen? Kort sagt, älskar han kaffe? Då kan en kaffeprovning med som tar honom till helt nya höjder passa.
Var: Stockholm, Malmö och Jönköping
Pris: 250-329 kr

Fladdermussafari – presenten till pappan som älskar naturen
Älskar din pappa naturen och fascineras av djuren i skogen? I så fall kommer fladdermussafari att vara något extra. Visste du till exempel att fladdermössen är mäktiga små djur som kan äta upp till 7000 myggor på en natt!
Var: Hässleholm
Pris: 100 kr

Äventyrsbana – den äventyrliga pappan
Om din pappa älskar utmaningar, gillar höjder eller bara älskar att tänja på de egna gränserna så kommer han att älska den här presenten. I äventyrsbanan kommer han att få ta sig över gungbroar, hänga i linbanor och klättra i tarzannät. Allt på 5-20 meters höjd!
Var: Stockholm, Göteborg, Norrköping, Borås, Tived
Pris: 439 kr

Whiskyprovning – provsmakning för livsnjutaren
Är han den som gärna sitter i kvällsmörkret och njuter av en riktig god whiskey. Som känner skillnaden mellan Malt, Blended eller Lowland? Eller i alla fall påstår sig känna skillnaden mellan dem. Då kan en whiskeyprovning passa perfekt.
Var: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro och Gävle
Pris: 395-495 kr

Privatlektion i Squash – perfekt för den sportiga pappan
Mästare i tennis, gillar allt som har med bollar att göra eller kanske är han enligt han själv ”kung på squash”?. Varför inte ge bort en privatlektion i Squash där han på riktigt får slipa sin teknik och ta spelet till helt nya nivåer.
Var: Stockholm
Pris: 499 kr

Teaterkväll – en upplevelse som tar din pappa till en annan värld
Älskar din pappa kultur och verkligen är duktig på att njta för stunden? Då kan ett teaterbesök passa perfekt. Bjud honom på en riktig upplevelse som tar honom till teaterns magiska värld!
Var: Stockholm
Pris: 295

massage par

Massage – för pappan som behöver tänka så sig själv
Våra pappor gör så mycket för oss att de ibland glömmer bort att ta hand om sig själva. Skjutsa till träningen, skruva upp hyllan i nya lägenheten och laga världens godaste köttbullar när vi kommer hem på besök. Ge en present som verkligen bara fokuserar på honom.
Var: Stockholm, Göteborg, Malmö. Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg, Norrköping, Gävle och Östersund
Pris: 345-349 kr

Middag för två – tid är den bästa presenten man kan få
Många föräldrar tycker att det bästa dem kan få är tid med dem som de älskar mest – sina barn. Ge din pappa en middag för två och njut av en riktigt god middag tillsammans.
Var: Stockholm, Göteborg, Västerås, Linköping, Norrköping, Karlstad och Växö
Pris: 449 kr

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!