Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

5 fantastiska presenter under 500 kronor

Efter sommarens härliga solsemestrar och extra utgifter är det naturligt att plånboken ekar lite extra tomt. Att ge bort en bra present behöver inte heller kosta tusentals kronor. De här presenterna kostar alla under 500 kronor och kommer garanterat att uppskattas.

ölprovning

Ölprovning, 349 kr - En ölprovning är en klassisk present som passar till de flesta. En härlig upplevelse oavsett om personen är en erfaren ölkännare eller om personen just har fått upp ögonen för en av världens mest populära drycker. Personen får lära sig om de specifika ölsorterna och dess historia och smakar sedan av flera olika sorter för att uppleva och skilja ut färger, dofter och smaker som ölet erbjuder.

Midddag för två, 449 kr - En perfekt present till det där paret du känner som du vill skämma bort extra mycket. Du ger bort ett värdebevis som ger en middag för två personer på flera olika restauranger i Sverige. Det ingår alltid minst tvårätters middag och dessutom väljer paret själva vilken restaurang de vill gå till.

Vinprovning med middag, 495 kr - En vinprovning som är rik på både smak och kunskap då man lär sig hur man harmoniserar vin med mat. Den ultimata presenten för matälskaren och livsnjutaren.

RIB-safari475 kr - För din adrenalinjunkie till vän eller partner. En hisnande tur i Stockholms vackra skärgård med en av de snabbaste båtarna som du kan hitta. Ingår också besök till vackra och pittoreska platser som Waxholms kastell, Kungliga djurgården, Fjäderholmarna och Prins Eugens Waldemarsudde.

 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!