Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Tävlingen avgjord!

Tävlingen är avgjord. Från Upplevelse.coms sida tackar vi för ert deltagande och hoppas att ni vänder åter när det vankas arrangemang av detta eller liknande slag nästa gång.

Vem/vilka vann då? Som sagt skulle vi utse tre vinnare utifrån de upplevelseförslag som inkom. Nedan presenteras de utvalda!

På tredje plats: Jeanette, vars upplevelseförslag var "att blåsa egna glas". Grattis till ett presentkort hos Upplevelse.com till ett värde av 200 kr!

På andra plats: Åsa, som föreslog "en sittning med ett medium". Gratulerar till ett presentkort till ett värde av 500 svenska riksdaler som du kan använda hos Upplevelse.com!

Och på första plats: Erik, som kom med den strålande idén "att flyga i en vindtunnel". För detta belönas du med ett presentkort hos Upplevelse.com laddat med hela 1500 kr. Grattis, grattis!

Om någon av ovanstående inte redan kontaktats angående utskicket av presentkorten, var vänlig släng iväg ett mail till martin@upplevelse.com så löser vi den biten!

Kika in regelbundet här i Upplevelse.coms blogg för att hålla dig uppdaterad om nya tävlingar!

Ta chansen att vinna fina upplevelser i framtida tävlingar på Upplevelse.com!

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.