Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Upplevelse.com gästbloggar hos andra sajter

Upplevelse.com-bloggen har varit ute och rest. Precis som husdjur, mår också bloggar bra av att få komma ut och rastas lite. Att träffa nya bloggar att skriva i är alltid trevligt. Eller hur var det nu?

Hur som helst, denna gång har våra gästbloggsdestinationer varit passionforlivet.com respektive rummetforvalbefinnande.blogspot.se.

Den förstnämnda sidan drivs av Mikaela Bjerring, en tjej som utbildat sig till näringsterapeut och har förmånen att få jobba med sina passioner; hälsa, personlig utveckling och mycket annat som höjer livskvaliteten. Hennes blogg präglas av samma teman och ger dig massor av seriösa tips på hur du ökar ditt välbefinnande. Vi på upplevelse.com är jätteglada att Mikaela bjöd oss på ett gästbloggsinlägg!

Den andra sidan är, liksom Mikaelas sida och som man kan höra på dess namn, ytterligare ett projekt med fokus på välbefinnande och tillhör Mia Karlsson. Mia är en kreativ själ vars penna är vassare än en svärdsegg samtidigt som textinnehållet från samma penna är lent som sammet. Förutom bloggen bedriver hon smyckesförsäljning genom sin sida Känslans väg. Vi på upplevelse.com är lika tacksamma att du, Mia, lät oss hälsa på i din blogg!

Specifik länkadress till gästbloggsinlägget hos Mikaela finner du här och motsvarigheten för gästbloggsinlägget i Mias blogg hittas här.

Är du sugen på att gästblogga hos upplevelse.com eller har du också en intressant blogg/sida som vi kan gästblogga på? Anmäl ditt intresse på en gång genom att skicka ett e-postmeddelande till informatiqa.info@gmail.com.

Ha en fortsatt trevlig Alla hjärtans dag önskar upplevelse.com!

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!