Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Alla hjärtans dag-present i sista minuten – leverans via e-post!

Alla hjärtans dag är här. Paniken sprids på vissa håll. ”Jag har fortfarande inte köpt någon Alla hjärtans dag-present! Ahhh! Jag hinner inte! Panik!”, kan jag gissa att ett flertal tidsoptimister har tänkt och tänker. Men, lugn i stormen. Om du beställer en upplevelse/din Alla hjärtans dag-present från upplevelse.com, har du ett värdebevis i handen inom fem minuter. Leveransen sker via e-post. Snabbt, smidigt och Alla hjärtans dag är räddad.

Tips om relevanta Alla hjärtans dag-presenter finns i massor i tidigare inlägg här på bloggen. Men för att inte vara alltför tråkiga och hädanefter enbart hänvisa till vår specialanpassade Alla hjärtans dag-sida, vill vi nämna några upplevelser som än så länge inte fått lika mycket tid i rampljuset. Varför inte testa någon av nedanstående aktiviteter?

* Middag i mörker – lär känna din partner på ett minst sagt annorlunda sätt. Utan att se varandra ska ni lyckas kommunicera under en hel middag. Hur bär ni er åt? Hur kommer det gå? Ett perfekt tillfälle att kombinera viss nytta med mycket nöje under Alla hjärtans dag. Men speciella dagar kräver ju speciella upplevelser, så är det!

* Lyxbehandling Special – vill du skämma bort din tjej riktigt ordentligt? Då är detta Alla hjärtans dag-presenten som du bör kika lite extra på. Din fru, flickvän, eller vilken relationstitel din kvinna än har, kommer spendera en halv dag i ren lyx och lämna behandlingen som en ny människa. Detta är en upplevelse vars uppskattning vi inte ens vågar drömma om.

* Romantiskt äventyr i kolarkoja – kom bokstavligt nära naturen där ni enbart har er själva att ägna er åt. Inga distraktionsmoment kommer korsa era vägar under denna unika upplevelse som äger rum i en sjukt mysig kolarkoja belägen i kärlekens skogsglänta. Romantik deluxe!

Det är som sagt fortfarande inte för sent att fixa en Alla hjärtans dag-gåva i sista minuten! Värdebeviset har du alltså till ditt förfogande fem minuter efter genomförd beställning. Det enda du behöver är en e-postadress.

Upplevelser, presenter och all annan uppvaktning i all ära. Vi vill dock påminna om att det måste ske i kombination med din spontana och äkta kärlek. Du är det finaste som du kan ge din älskling. Se därför till att erbjuda dig själv också. Idétorka? Ta då en titt här hos Helsingborgs Dagblad! Investera en minut i att bli din älskades höjdpunkt under hela dagen... ja, du alltså!

Upplevelse.com önskar er all möjlig Alla hjärtans dag-kärlek och -lycka!

love

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.