Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Alla hjärtans dag-present i sista minuten – leverans via post!

Lika ständigt återkommande som julafton, Alla hjärtans dag och tillhörande presenter, är stressen som uppstår när alla presenter ska fixas i sista sekund. Vissa hanterar situationen strålande och kan vänta in högtiderna lugnt och stilla och samtidigt njuta av allt på vägen. Det är imponerande, det är det. Men det kanske är tidsoptimisterna som vi bör ägna mest tid åt, de som inte förknippar nämnda högtider med något positivt utan enbart stress och elände. Upplevelse.com vill nu vända på den uppfattning, och låta Alla hjärtans dag bli en fantastiskt härlig upplevelse även om presenterna skulle fixas i sista stund.

Upplevelse.com behandlar dina beställningar blixtsnabbt och alla ordrar som inkommit t.o.m. kl 15.00 skickas iväg samma vardag. Självklart inkluderas den snygga presentboxen, så om du planerat att ge bort någon av våra upplevelser men oroat dig för i vilket format som Alla hjärtans dag-presenten skulle kunna överlämnas, kan du ta ett djupt andetag och slappna av. Det fixar vi!

Vilka upplevelsepresenter passar då att ge bort på Alla hjärtans dag? Om du tar en titt i vårt bloggarkiv kommer du se att vi redan har hunnit dela med oss av en rad fina tips. Istället för att ”tjata” ytterligare, nöjer vi oss med att länka till vår speciellt anpassade Alla hjärtans dag-sida. Därifrån klarar du dig själv!

Klockan tickar mot 24.00 och snart är det bara ett dygn kvar till dagen med stort D. Är förberedelserna klara? Som vi sagt tidigare, slarva inte med detaljerna, lämna inget åt slumpen, utan investera i din relation till din partner. Den relationen går aldrig att värdera i pengar. Och som sagt alldeles nyss, kort varsel är inget problem för upplevelse.com. Vi finns här för dig ända in på mållinjen och står beredda att skicka Alla hjärtans dag-presenter så fort din beställning inkommit.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

karlek

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.