Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Företagsgåvor

Behöver du hjälp med ett evenemang? Vi har planerat hundratals event och nu vill vi hjälpa dig. Klicka här för komma vidare. Vi skräddarsyr event efter dina önskemål. Allt från 3 till 1 000 personer. Teambuilding? Möhippa? Fest? Konferens? Möjligheterna är många!

Hur funkar reglerna? För att kunna ge presenter till anställda är det några enkla skatteregler man bör tänka på. Är du nyfiken på hur reglerna fungerar specifikt för varje kategori som Julgåva , Jubileums gåva, Minnesgåva samt Övriga gåvor finner du det här.

En kort sammanfattning följer här nedan:
Gåvor från arbetsgivaren är enligt huvudregeln skattepliktiga. Under vissa förutsättningar är jul-, jubileums- och minnesgåvor skattefria. Skattefriheten gäller inte för kontanta medel. Gåva i form av presentkort som inte kan bytas mot pengar är skattefri.

‹ Alla blogginlägg

25% rabatt! Handla julklapparna nu – betala om 3 mån.