• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Upplev en annorlunda pubvända. Istället för den vanliga gamla rundan får du nu dessutom ta del av spännande historier från legendariska krogar och bryggerier. Ni smakar på öl från ölbryggare och lär er olika platsers betydelse för publivet runt om i staden.

  • Ta del av ölets fascinerande historia
  • Se pubarna och bryggerierna från helt nya perspektiv
  • Njut av högklassig öl

Om upplevelsen:

Denna vandring ger dig en bra inblick i ölets historia och vilka prövningar den genomgått under åren. Vandringen tar dig med tillbaka till en historia fylld av spännande berättelser och bjuder på en hisnande smakupplevelse. Besöket kommer få dig att se den vanliga krogen ur ett helt nytt perspektiv.

I Stockholm genomför ni en längre vandring på Södermalm, där ni får bekanta er med forna bryggerier och pubar och lära er mer om huvudstadens spännande ölhistoria. Vandringen avslutas med en ölvandring på hemlig plats.

I Göteborg gör ni en vandring på 3,5 km som inleds vid Kopparmärra och avslutas på Ölrepubliken. Ni stannar på en mängd ställen och får ta del av spännande historier och intressanta fakta om Göteborgs ölhistoria, legendariska krogar, viktiga personer och öl i allmänhet. På ett ställe på mitten och ett på slutet går ni in och får er ett glas öl.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och utförs tillsammans med andra i grupp.

Ålder Från 20 år

Tillgänglighet Året om, bestämda datum.

Varaktighet Ca 2-4 timmar beroende på ort

Orter Stockholm, Göteborg