Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Hänga uppe i träden istället för att vara en fånge på fortet


Tänk att komma ifrån vardagens vanliga sysslor. Att tillbringa dagarna tillsammans med de alla mest blir inspirerad av. Vare sig det handlar om dina arbetskamrater, goda vänner eller stora familj.  Så kanske vore det kul att lämna tv-soffan och programmet Fångarna på fortet för att göra själv en egen verklighet av det.

programmet är det teambuilding som står högst på schemat. Programmet går ut på att ett lag tävlar om att komma in i fortets skattkammare och hämta så många guldmynt som möjligt inom en viss tid. För att kunna komma in i skattkammaren måste laget/lagen samla in nycklar , samla in ledtrådar som bildar sedan ett lösenord. Om laget/lagen lyckas komma på det rätta lösenordet ges möjlighet till att samla guldmynt. Men så krångliga regler behöver inte sammanfalla sig för att få en tätare relation.

Ta på dig sköna gympaskor, träningsoverallen och överaska dina nära och kära med en upplevelse de sent kommer att glömma. http://www.upplevelse.com/aventyrsbana Att utföra en äventyrsbana tar bara en dag och stärker alla från topp till tå.

Hissnande höjder uppe i trädtopparna väntar. Olika hinder och utmaningar passar alla oavsett ålder eller längd. Det gäller att inte bli knäsvag på 5-20 meters höjd bland gungbroar, tarzannät, bobbycar, armgång och linbanor. Bara det är en utmaning i sig.  Instruktörer finns på plats och visar klätterteknik, säkerhet och hur utrustningen fungerar.

Svårighetsgraden är inviduell och ökar din självkänsla samtidigt som den tänjer på dina personliga gränser.  Och tänk då ni kommer tillbaka och har massor av ny motivation och energi. Vilket arbetsteam ni skapat och vilka tryggare roller ni fått.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.