Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Populära upplevelser

Svårt att veta vilken upplevelse du ska ge bort? Välj en av våra mest populära upplevelser, eller köp ett presentkort.

Ariel Atom

Redo för ditt livs åktur? Åk tillsammans med en rutinerad tävlingsförare i världens snabbaste gatbil. Trampa i gasen i en Formel 1 och upplev hur det är att accelerera från 0-100 km/h på 3,3 sek! En erfarenhet fullspäckad av adrenalinrus, fart, acceleration och glädje.

Läs mer om Ariel Atom

Chokladprovning

Prova choklad i världsklass och lär dig om chokladens historia, odling och framställning. En smakupplevelse som du sent kommer att glömma. Lär känna om chokladens hälsobringande effekter, hur dess ämnen kan påverka dig på samma sätt som kärlek. Kom och bli kär!

Läs mer om Chokladprovning

Vinprovning

Vill du lära dig hur du ska gå till väga när du drar in aromen i näsan? Visst vill du lära dig hur du ska smutta på glaset för att ta in den exakta mängd som krävs för att få rätt smak? Visst skulle du vilja lära dig vilket vin som passar till olika maträtter? Ta chansen att under en kväll lära dig allt om drycken!

Läs mer om Vinprovning

Supermodell

Drömmer du om att bli en supermodell? En upplevelse som passar dig som tycker om att bli lyxigt omhändertagen och posera framför kameran. Bli sminkad, hår och klädstylad! Våga bli den inre du och ge dig själv den dag du är värd.
Ansiktsbehandling
Är din hud i obalans eller behöver du en touchup? Unna dig en ansiktsbehandling! Vill du ha en ren hud med lysande lyst, tillåt oss att analysera, rengöra och massera din hud. Bli pånyttfödd! Med ett fräscht och utvilad ansikte kommer det definitivt lysa om dig och för din omgivning.

Läs mer om upplevelsen: Modell för en dag

Romprovning

Kom med på en smakresa under ledning av en riktig romexpert. Avsmaka, prova och dofta! Du kommer att lära dig saker som du inte visste när du smuttar på denna dryck från den Karibiska övärlden. Låt fantasin flöda.

Läs mer om Romprovning

Whiskeyprovning

Frågorna är många kring denna mytomspunna dryck. Red ut alla olika begrepp och termer men framförallt låt denna njutningsdryck föra med dig till dess ljuvliga värld. Är en utmärk upplevelse för dig som vill bjuda eller vara delaktig på en avslappnad och härlig eftermiddag. En träffsäker succé.

Läs mer om Whiskeyprovning

Massage

Har du ont i rygg, axlar, nacke eller bara spänd? Då är det dags att tillåta dig att slappna av och bli väl omhändertagen av ett par professionella händer. Återhämta dig och befrias av vardagens påfrestningar och unna din kropp och själ något alldeles extra. Önskar du detta någon i familjen eller en nära vän är en massage en perfekt present för den som behöver.

Läs mer om Massage

Spökvandring

Redo för en vandring genom Stockholms stads ruskigaste och kusligaste adresser och platser. När mörkret infaller går ingen säker, ta del av det förflutna och upplev den mörka historien. Hemsökta ställen, mordplatser och kusliga berättelser, var på plats om du vågar!

Läs mer om Spökvandring

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.